يك حقوقدان گفت: اگر حكم اعدام صادر شده از سوي دادگاه اوليه در ملاءعام در مكان وقوع جرم باشد، بعد از سپري شدن مراحل تجديدنظر در ديوان عالي كشور و تاييد آن، حكم در مكان مورد نظر انجام مي‌شود.

محمد رسولي در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، درباره صدور حكم اعدام در دادگاه اوليه اظهار داشت: احكام اعدام به دو صورت در ملاءعام و يا غير از ملاءعام صادر مي‌شود.

اين حقوقدان گفت: اگر حكم اعدام صادر شده از سوي دادگاه اوليه در ملاءعام در مكان وقوع جرم باشد، بعد از سپري شدن مراحل تجديدنظر در ديوان عالي كشور و تاييد آن، حكم در مكان مورد نظر انجام مي‌شود.

وي افزود: در صورتيكه در حكم صادره محل اعدام مشخص نشود، دادستان و اجراي احكام مي‌توانند از دادگاه تقاضاي اجراي آن در ملاءعام را به دادگاه صادر كننده حكم ارائه دهند و اين دادگاه نيز بعد از بررسي مراحل قانوني، درباره آن تصميم‌گيري مي‌كند.

رسولي با اشاره به روند تجديدنظر خواهي تصريح كرد: مرجع رسيدگي به تجديدنظر خواهي درباره احكام اعدام و همچنين احكام دادگاه‌هاي كيفري مربوط به ديوان عالي كشور است، اين مرجع قضايي درباره صحت حكم صادر شده، بررسي‌هاي لازم را انجام مي‌دهد.

اين حقوقدان خاطرنشان كرد: ديوان عالي كشور فقط صحت حكم را بررسي مي‌كند و دخالتي در كيفيت و چگونگي اجراي آن ندارد از اين رو ديوان عالي درباره محل اجراي حكم اعدام نيز دخل و تصرفي ندارد.

انتهاي پيام/
برچسب ها: حکم ، اعدام ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار