جوش شیرین افزودنی شیمیایی است که برای ورآمدن و پوکی نان در بعضی نانوایی ها مورد استفاده قرار می گیرد که این امر مضراتی همچون سوء هاضمه و تجزیه بعضی از ویتامینهای به ویژه گروه ب را بدنبال دارد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ غلامعلی خوش امید، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن بیان این مطلب گفت: بدنبال بازرسی های کارشناسان مربوطه و پیگیری های به عمل آمده  مصرف جوش شیرین در نانواییهای شهرستان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

غلامعلی خوش امید افزود: با توجه به اهمیت سلامت نان به عنوان یکی از پر مصرف ترین مواد در سبد غذایی مردم، همشهریان در صورت مشاهده عدم کیفیت نان و یا موارد مشکوک، مراتب را به معاونت بهداشتی و یا شورای آرد و نان مستقر در فرمانداری شهرستان اطلاع دهند./ح
برچسب ها: چوش شیرین ، نان ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.