به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصی رضوي، اميد كريميان افزود: صنعت توليد و گردشگري نقش موثري در توليد ثروت ايفا ميكنند.
وي افزود: ايران اسلامي بايد درآمد نفتي را فراموش و به صنايع جديدي كه توليد ثروت و ارزآوري بالا دارند فكر كند؛ در حوزه گردشگري توريسم درماني و سلامت ظرفيت عظيمي براي توليد ثروت شمرده ميشود.
كريميان با بيان اينكه ايران در علوم پزشكي و نانو دستاوردهاي چشمگيري داشته ايم خاطرنشان كرد: ارزآوري گردشگري سلامت بسيار بالا بوده و با نگاهي به عملكردهاي انجام شده در اين حوزه ميتوانيم به نتايج خوبي در بحث توسعه گردشگري سلامت داشته باشيم.
وي تصريح كرد: در توسعه گردشگري سلامت با ايجاد مراكز خدماتي و بيمارستانهاي مجهز مرزي مي توانيم شاهد رشد چند برابري گردشگران درماني باشيم.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: وجود بيمارستانهاي مرزي سبب تسهيل در امر رفتوآمد گردشگران درماني ميشود و قبل از هر مسئله بايد جاذبههاي گردشگري سلامت را در مرزها توسعه دهيم.
كريميان با اشاره به ارزآوري و اشتغالزايي صنعت گردشگري سلامت يادآور شد: درحال حاضر نرخ سودآوري گردشگري سلامت تعريف چنداني ندارد و با نگاه جدي به مزاياي اين صنعت از حيث ارزآوري و اشتغالزايي ميتوان به توسعه قطب گردشگري سلامت كمك شاياني كرد.
وي افزود: ارائه تسهيلات در حوزه حمل و نقل گردشگران درماني و حضور پررنگ بخش خصوصي سبب كاهش فاصلهها ميان كشورهاي اسلامي و نزديكي درماني و گردشگري ميشود.
عضو كميسيون اقتصادي با اشاره به تاثير كاهش ارزش پول ملي در گردشگري سلامت اذعان كرد: اين مسئله سبب اقامت بيشترگردشگران و جذب بيشتر آنان ميشود.
كريميان اذعان كرد: در كنفرانس بينالمللي گردشگري سلامت كشورهاي اسلامي اگر ميزان توانمندي كشورهاي شركتكننده در ارائه توانمندِهاي آنان بالا باشد ميشود نسبت به دستاوردهاي مثبت آن در حوزه ارتقا تعاملات و تبادلات در بخش درمان و سلامت اميدوار بود.
وي خاطرنشان كرد: حضور چهرهها و متخصصان مطرح در ايران سبب شده كشور سرآمد بهداشت و درمان منطقه و ملل اسلامي باشد.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي يادآدور شد: توسعه گردشگري سلامت بايد گامي در مسير اشتغالزايي مستقيم و غيرمستقيم و درآمدزايي در اين حوزه شود./س