به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک ، این سبزی مانند سیر و پیاز بیشتر به عنوان عامل پیشگیری از بیماریها در نظر گرفته میشود و اغلب همراه آنها مصرف میشود .
برخی از گیاه شناسان عقیده دارند که گیاهان گرم نظیر فلفل تند،دارچین و زنجبیل انرژی را افزایش میدهند و از طرفی گر گرفتگی دوران یائسگی را زیاد میکند.
خواص ضد میکروبی این ماده خوراکی نیز کاملا مشخص شده است و از رشد بسیاری از میکروبها میتواند جلوگیری کند.
ماده موثر در فلفل تند میتواند در کاهش دردهای مفاصل به ویژه آرتریت انگشتان دست نویسندگان موثر باشد.به همین دلیل استعمال پماد خارجی این ماده درد ناشی از التهاب آرنج و التهاب در بیماران دیابتی را کاهش میدهد.فلفل قرمز میتواند در تومورهای سرطانی نیز موثر باشد، با این حال این مسئله کاملا ثابت نشده است.
نتیجه تحقیقی که در مرکز تحقیقات سرطان شناسی آمریکا صورت گرفته نشان میدهد که ماده موثر موجود در فلفل مانند تیغ دولبه عمل میکند و اثر سرطان زایی یا ضد سرطانی آن به میزان مصرف آن بستگی دارد.
اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر میشود و اگر در حد مجاز مصرف شود میتواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.
همه چیز در حد تعادل مناسب است فلفل قرمز بهترین داروی ریه و خلط آور قوی است وبرای پیشگیری و تسکین برونشیت مزمن مفید است.
این سبزی ضد احتقان بوده و برای بازشدن لختههای خون کمک میکند .همچنین مسکن درد است و مصرف فلفل قرمز لذت و نشاط را به دنبال دارد ./س