مدیرکل پیشگیریهای وضعی، امنیتی و انتظامی قوه قضائیه، گفت: دستگاه قضایی توانسته مرجعیت خود را در امر پیشگیری به جامعه ثابت کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


صادقی، مدیرکل پیشگیریهای وضعی، امنیتی و انتظامی قوه قضائیه، با اشاره به فلسفه شکل گیری معاونت پیشگیری از وقوع جرم در کشور خاطر نشان کرد: در سال 2002 طبق گزارش ارائه شده از سوی سازمان ملل متحد نرخ رشد جرائم نسبت به نرخ رشد جمعیت بیشتر بود که این امر باعث شد این سازمان، کشورها را ملزم به تشکیل نهادی کند که امر جرم را شناسایی و پیشگیری کند.

وی افزود: در کشور جمهوری اسلامی ایران در اردیبهشت 1389به دستور ریاست قوه قضائیه، معاونت پیشگیری از وقوع جرم در دستگاه قضایی شکل گرفت و به تبع این معاونت در استان ها و زیر نظر رییس کل دادگستری استان تشکیل و شروع به کار کرد.

با توجه به کارهای خوبی که این معاونت در این مدت کوتاه انجام داده است امروزه دستگاه قضایی توانسته است مرجعیت خود را در امر پیشگیری به جامعه اثبات کند که البته این امر باید تقویت و پشتیبانی شود تا در همه اقشار جامعه به صورت نهادینه درآید.

مدیرکل پیشگیری های وضعی، امنیتی و انتظامی قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار پرونده های ورودی دستگاه قضایی عنوان کرد: طبق آمار ارائه شده ورودی پرونده در سال گذشته به دادگستری ها حدود 11 میلیون بوده است و این در حالی است که ما حدود 7 هزار نفر قاضی در سراسر کشور داریم.

وی افزود: با مقایسه مختصری می توان نتیجه گرفت حجم پرونده در مقابل این تعداد قاضی بسیار زیاد است، بنابراین ناچار به امر پیشگیری هستیم./س


برچسب ها: کرمانشاه ، قاضی ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.