به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از بی اف ام تی وی ؛ نیکلا دوز در مورد پیروزی دوباره اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: این بدان معناست که شرایط اقتصادی همچنان به همین وضع خواهد بود؛ هزار میلیارد کسری بودجه برابر با هشت درصد تولید ناخالص داخلی و شانزده هزار میلیارد بدهی دولت همچنان پا برجا خواهد بود.
از سوی دیگر سنای آمریکا اکثریت دموکرات ها و پارلمان اکثریت جمهوری خواهان و شماری از اعضای تی پارتی را در خود جای داده است. این ترکیب سیاسی عملکرد اوباما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
نیکلا دوز گفت هم اکنون دموکرات ها در آمریکا به دنبال کاهش هزینه های دولتی و افزایش مالیات ثروتمندان هستند. این در حالی است که جمهوری خواهان به شدت با چنین اقدامی مخالف هستند.
دوز گفت اجرای فوری این قوانین می تواند شوک ششصد میلیارد دلاری به اقتصاد آمریکا وارد کند که در این شرایط آمریکا با رکود اقتصادی رو به رو خواهد شد.