عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد قصه گویی را راهکاری مناسب برای ارتباط با کودک عنوان کرد.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر پیمان هاشمیان خاطر نشان کرد: قصه ها برای کودکان خردسال فقط یک محرک روانی و شنیداری نیست، بلکه کارکردهای فراوانی برای این گروه از کودکان دارد و راهي براي ارتباط سازنده به شمار می رود.

عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: کودکان از آن جا که هنوز تجربه گسترده ای در شناخت دنیا ندارند، سعی می کنند که با ارتباط دادن بین آموخته های قبلی و موضوعهای جدید به تعادل ذهن خود کمک کنند. این روند معمولا با تخیل کودک عجین میشود و او را یاری میکند که با منطق خود به کشف و شناخت دنیا اقدام کند و بر اساس چنین روندی است که از قصه های تخیلی لذت می برند و از آنها بهره برداری میکنند.

دکتر پیمان هاشمیان اظهار داشت: از طریق قصه ها می توان کودک را در ابعاد عاطفی، اجتماعی، کلامی و ذهنی یاری کرد.

وی با اشاره به ضرورت داشتن ارتباطی شاد با کودک اظهار داشت: کمک به دیگران را به کودکانتان بیاموزید و همراه با کودک خود، فعالیتهای فیزیکی داشته باشید.سعی کنید با کودکتان بخندید،مرتب کودک را برای کارهای خوب تحسین کنید. سعی کنید خوب غذا خوردن کودکتان را تشویق کنید و به او لبخند بزنید. با دقت به حرفهای کودکانتان گوش دهید.

عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه والدین  باید ایده آل گرایی را کنار بگذارند و به کودکانشان یاد بدهند که مشکلاتشان را خود حل کند اظهار داشت: فرزند خود را مشتاق به  آموختن مطالب جدید کنید و از جدید ترین اخبار از او سوال کنید و ریسک پذیری منطقی را در او تقویت کنید. قاطع باشید و او راعاشق یاد گیری کنید و وادارش کنید برای کسب نتیجه بهتر و رضایت بخش خود را مسئول بداند و مصر و سر سخت وپر تلاش باشد و  نسبت به شرایط مختلف انعطاف پذیری داشته و خلاق و نوآور باشد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار