به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد مهندس سيدغلامرضا نبوينامقي افزود: پنج هزار و 200 هکتار از مزارع نيشابور در حال حاضر زیر کشت پنبه است.
وی ادامه داد: حدود چهار هزار هکتار از این مزارع به کشت پنبه نوع اصلاح شده ورامين و حدود هزار و 200 هکتار به کشت پنبه بومي اختصاص دارد .
معاون سازمان جهاد کشاورزي خراسان رضوی با بیان اینکه تعداد کارخانههاي فعال پنبه پاککني در نيشابور چهار واحد است، ادامه داد: تحويل محصول برداشتي سبب رونق بخش صنعت در شهرستان شده و در کارخانجات تصفيه پنبه، روغنکشي، تصفيه روغن، خوراک دام و دامداريهاي صنعتي و سنتي تاثير زیادی داشته است.
همچنین رئيس اداره توليدات گياهي جهاد کشاورزي نيشابور نيز پس از بازديد بعضي از مزارع پنبه، عنوان کرد: در حال حاضر ميانگين توليد پنبه حدود سه هزار کيلوگرم در هکتار است که در مواردي، بهکارگيري توصيههاي علمي و فني کارشناسان جهاد کشاورزي توسط کشاورزان سبب افزايش توليد محصول شده و حتي موفق به توليد دو و نيم برابري ميانگين شهرستان نيز ميشوند.
مهندس جباران تصریح کرد: در راستاي حمايت از کشاورزان و توليدکنندگان پنبه، ضمن نظارت کامل کارشناسان بر مراحل کاشت، داشت و برداشت اين محصول و همچنين تامين و توزيع نهادهها، توصيههاي فني و راهنماييهاي لازم نيز همواره از طرف کارشناسان جهاد کشاورزي به کشاورزان ارائه شده است.
وی اضافه کرد: تمامي وش استحصالي این محصول که به کارخانجات پنبه حمل ميشود، زير نظر کارشناسان پنبه شهرستان و برابر دستورالعملهاي استاندارد پنبه کشور رقمبندي و براي هر عدل پنبه گواهينامه لازم صادر میشود./ع