یکهزار و 215 تن قارچ خوراکی ، سالانه در استان گیلان تولید می شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان با اعلام این خبر گفت: این میزان قارچ در 5 مرکز آستارا، انزلی، املش و ماسال تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

ایرج بنیادی با بیان اینکه ارزش اقتصادی قارچ های تولید شده استان 80 میلیاد ریال است افزود :  120 نفر در این مراکز مشغول به کارند و تا پایان سال دو واحد جدید تولید قارچ خوراکی با ظرفیت هر واحد 1200 تن و اشتغالزایی 60 نفر در شهرستانهای آستارا و ماسال به بهره برداری می رسد .

وی افزود : یک واحد تولید کمپوست قارچ برای نخستین بار در گیلان ، به زودی در شهرستان رشت ساخته می شود ./ب
برچسب ها: تولید ، قارچ ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.