کارگاه آموزشی طرح جهش تولید در دیمزار‌ها با محوریت تغذیه گیاهی گندم و جو دیم در مسجد حضرت ابوالفضل روستای آمقان از توابع بخش مرکزی اسکو برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو در کارگاه آموزشی طرح جهش تولید  اظهار داشت: در این کارگاه  اصول تغذیه گیاهی گندم و جو دیم، اهمیت کاشت محصولات تناوبی، استفاده از کود پایه در زمان کاشت گندم و جو پاییزه و نقش کود سرک در تغذیه گیاه در اسفندماه مورد بررسی قرار گرفت.

فرشبافیان افزود: چهار عامل کلیدی زمان مصرف، میزان کود مورد نیاز، روش استفاده از کود و نوع کود مورد نیاز در تغذیه صحیح گندم و جو دیم مورد تاکید قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: این دوره آموزشی با هدف ارتقای دانش کشاورزان در زمینه مدیریت بهینه تغذیه گیاهان زراعی و بهبود عملکرد گندم و جو دیم در شرایط اقلیمی منطقه برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این کارگاه با آخرین یافته‌های علمی و روش‌های نوین در زمینه تغذیه گیاهی آشنا شدند تا بتوانند با بهره‌وری بیشتر گامی موثر در جهت افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات دیم بردارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.