به گفته سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم از ابتدای سال تاکنون تنها ۱۱۹ میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی قم از تأمین اجتماعی پرداخت شده است.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه عدم پرداخت به موقع مطالبات این دانشگاه از سوی بیمه تأمین اجتماعی نارضایتی پرسنل و کادر درمان را به دنبال داشته است تأکید کرد براساس صورت حساب ارسالی سال جاری تاکنون مبلغ ۱۱۹ میلیارد تومان از این مطالبات پرداخت شده است.

 محمد احمدی با بیان اینکه اسناد سازمان تأمین اجتماعی تا خرداد ماه ۱۴۰۳ بصورت علی الحساب پرداخت شده است افزود با توجه به خدمت مستمر کادر درمان به بیمه شدگان تأمین اجتماعی، انتظار می‌رود این سازمان نسبت به پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی قم بمنظور ارائه هر چه بهتر خدمت درمانی به بیمه شدگان اقدام کند.

وی با رد هرگونه ادعای مینی بر پرداخت سه هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال از مطالبات مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت اسناد پرداخت مستقیم تأمین اجتماعی 
به این دانشگاه شفاف و موجود است و کماکان مطالبه معوقه تأمین اجتماعی به این دانشگاه به قوت خود باقی است.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد بررسی‌ها و پیگیری‌های این دانشگاه نشان می‌دهد سازمان تأمین اجتماعی در حال حاضر بخش زیادی از اسناد ارسالی این دانشگاه مربوط به مهر ماه سال جاری را در دست بررسی دارد و بررسی اسناد درمانی ارسالی مراکز تابعه این دانشگاه مربوط به ماه‌های بعد از آن را هنوز آغاز نکرده که بتواند معوقات را تسویه نماید.

آقای احمدی تأکید کرد پیگیری‌ها در سطح ملی برای پرداخت مطالبات معوق این دانشگاه از شرکت‌های بیمه بویژه تأمین اجتماعی در جریان است و تعامل سازنده و مناسبی در این خصوص شکل گرفته است.

منبع:دانشگاه علوم پزشکی قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.