لیلا شورورزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در نیشابور افزود: كاهش یا افزایش وزن ناخواسته، جذب ناكافی ویتامینها و مواد معدنی غالبا با افسردگی ارتباط دارد و افراد مسن بیشتر در معرض افسردگی هستند.
وی ادامه داد: عوامل تغذیهای نقش مهمی در بروز افسردگی دارد و كسانی كه دچار افسردگی هستند تغذیه نامناسبی دارند.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به الگوی مناسب برای تغذیه بیماران افسرده خاطرنشان کرد: مصرف بیشتر سبزی، میوه، حبوبات و غلات كامل(سبوسدار)، روغن زیتون، دانههای خوراكی، ماهی و لبنیات كمچرب در مقایسه با مصرف گوشت قرمز پرچرب، لبنیات پرچرب، كره و روغنهای حیوانی، الگوی غذایی مناسبتری برای پیشگیری و درمان افسردگی هستند.
شورورزی گفت: افرادی که از چای سبز، ماهی و روغن زیتون استفاده بیشتری دارندکمتر دچار افسردگی میشوند.
وی تصریح کرد: كمبود برخی مواد مغذی مانند اسیدهای چرب امگاسه، اسید فولیك(جگر، گوشت، قارچ..)، ویتامین B12، روی، آهن، ویتامینB6، ویتامینC و ویتامینE از مهمترین علل تغذیهای اثرگذار بر افسردگی است./ب