نوآوري در توليد محصولات باعث ارتقاء صنعت غذايي و افزايش رقابت مي شود.

غلامرضا کريم زاده توليدکننده صنايع غذايي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان اينکه افزايش صادرات و ايجاد برند در کشور يک امر الزامي است گفت: توليدکنندگان نيز بايد با افزايش کيفيت زمينه ايجاد برند برتر را فراهم کنند.

وي ادامه داد:‌ برند برتر بايد از نظر کيفيت، بهداشت و بسته بندي شرايط مناسبي داشته باشد و با استفاده از مواد اوليه باکيفيت رقابت بين توليدکنندگان افزايش مي يابد.

کريم زاده افزود: سازمان غذا و دارو، فشار زيادي بر کارخانه هاي صنايع غذايي وارد مي کنند که بايد با راهنمايي مناسب به توليدکنندگان بهداشت محصولات را افزايش دهند.

اين توليدکننده صنايع غذايي افزود: کاهش سرمايه در گردش از جمله مشکلات توليدکنندگان است که از مسئولان انتظار حمايت از توليد کنندگان براي افزايش منابع مالي داريم.

کريم زاده در پايان افزود: نوآوري در توليد از جمله ويژگي واحدهاي نمونه است که اين امر باعث ايجاد رقابت و افزايش توليد مي شود./عب
برچسب ها: رقابت ، نوآوری ، صنعت غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار