سند ملی ایمنی و سلامت روغن های خوراکی توسط شورای عالی سلامت تصویب شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از وب­دا، بر اساس این مصوبه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری وزارتخانه های جهاد کشاورزی ، صنعت، معدن و تجارت و سایر سازمان های ذیربط نسبت به تدوین سند ملی ایمنی و سلامت روغن ها خوراکی و اصلاح الگوی مصرف اقدام کرد و کلیه سازمان ها و نهادهای دولتی مرتبط موظف به همکاری در اجرای این سند هستند.

بنا بر اعلام روابط عمومی این سازمان در سال های گذشته وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به صورت موردی در خصوص سلامت روغن های خوراکی سیاست هایی را پیگیری می کرد که از آن جمله می توان به کاهش اسید چرب ترانس در روغن ها ، حذف حلال هگزان غیر درجه خوراکی از صنعت غذا و موارد دیگر اشاره کرد که با تدوین این سند کلیه موارد در مورد سلامت روغن های خوراکی از مزرعه و تولید دانه های روغنی تا سفره و الگوی مصرف جامعه در یک بسته سیاستگذاری دیده شده و به صورت مدون و یک سند جامع پیگیری می شود./ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار