به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛میترا رضااف، مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در مرحله اول بشقابها باید بزرگ و سفید باشد تا به راحتی تمام غذا مشاهده شود.
میترا رضااف در ادامه بیان داشت: گوشت سفید مرغ و ماهی باید بهصورت کبابی یا بخارپز مصرف و کنار غذا از پوره سیبزمینی،هویچ، نخودفرنگی نیز استفاده شود تا ارزش غذاییاش بالا رود.
مدیرگروه سلامت خانواده دانشکده علوم پزشکی نیشابور عنوان کرد: یک نوبت شیر و دو نوبت آبمیوه تازه باید نوشیدنی هر روز این گروه از افراد باشد.
رضااف با اشاره به استفاده از ادویهدر غذاها بیان کرد: ادویههایی مانند دارچین، زیره وگلپر ضمن از بین بردن نفخ، غذا را نیز خوش طعمتر میکند.
وی تاکید کرد: ماست یکی دیگر از همراهان مناسب برای غذا است که نه تنها باعث نرمی غذا بلکه پروتئین وکلسیم مورد نیاز بدن را نیز تامین میکند.
مدیرگروه سلامت خانواده دانشکده علوم پزشکی نیشابور اضافه کرد: مصرف روغن را کاهش دهید و تا حد امکان از روغن زیتون وکنجد استفاده شود.
رضااف خاطرنشان کرد: این افراد باید شامی سبک میل کنند و بهجای نمک از انواع ادویه و چاشنی در غداهایشان استفاده کنند./ح