به گزارش باشگاه خبرنگاران بندرعباس مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برای تولید محصول سالم امسال محصولات سبزی وصیفی ارگانیک این استان با استفاده از یک برند ویژه به بازار مصرف عرضه می شود.
کوروش صادقی گفت:با برنامه ریزی های صورت گرفته این برند به اتحادیه های تولید کنندگان محصول سالم (هرمزگان)داده می شود.
وی افزود:مقدمات لازم برای تشکیل وراه اندازی تعاونی های تولید محصول سالم در سطح شهرستانها صورت گرفته که در نهایت پایان پاییز اقدام به تشکیل اتحادیه تعاونی های محصول سالم می کند.
صادقی گفت: سال گذشته 550 گواهی تولید محصول سالم از سوی اداره کل استاندارد این استان صادر شده که این تعداد گواهی در سطح پنج هزار هکتار وبا تولید100هزار تن صورت گرفته است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:در حال حاضر تولید محصول سالم دراستان در سطح 5هزار هکتار با بیش از 100هزار تن برآورد شده است بطوریکه در قانون برنامه پنجم توسعه باید 25درصداز سطوح کشاورزی به این طرح اختصاص یابد که در سال اول اجرای این طرح در استان 7درصد عملیاتی شده است وپیش بینی برای امسال نیز 10درصد است.
تولید محصول سالم به این معناست که از تمامی امکانات وفناوری ها در تولید محصول استفاده شود در تولید محصول سالم علاوه بر کاهش هزینه های تولید ،موجب حفاظت از محیط زیست ،مانع از آلودگی وتخریب عوامل اصلی تولید ،از جمله خاک وآب شده وبا عرضه محصول سالم به بازارهای مصرف ،ضریب سلامت را در جامعه افزایش می دهد./ب