به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از «شاتا»، «حسين عسگر زاده» با اشاره به قراردادهايي كه اين مركز به تازگي با بخش خصوصي منعقد كرده است، افزود: اين مركز با هدف انجام مطالعات كاني شناسي و شيميايي بر روي نمونه هاي اكتشافي، معدني وكانه آرايي و همچنين تحقيقات فرآوري مواد معدني در دو مقياس آزمايشگاهي و نيمه صنعتي و بهينه سازي فرآيندهاي فرآوري راهاندازي شده و تاكنون گامهاي مثبتي در تحقق اين اهداف برداشته است.
وي ادامه داد: درحال حاضر پروژههاي مختلفي از طرف بخش خصوصي و دولتي به مركز تحقيقات فرآوري مواد معدني سپرده شده كه باعث ايجاد ارزش افزوده هرچه بيشتر در بخش معدن و صنايع معدني كشور و كاهش خام فروشي محصولات معدني ميشود.
به گفته «عسگر زاده»، همين كه بخش خصوصي براي توليد كنسانتره به مركز تحقيقات فرآوري محصولات معدني مراجعه ميكند، نشاندهنده علاقه مندي فعالان اين بخش به ايجاد ارزش افزوده هرچه بيشتر در معادن و صنايع معدني است.
وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه روند فرآوري محصولات معدني نسبت به گذشته بهبود يافته است، تاكيد كرد: مراجعه بخش خصوصي براي فرآوري محصولاتي همچون مس، آهن، طلا، سرب و روي، و حتي خاكهاي صنعتي نشان ميدهد اين موضوع از سوي بخش خصوصي جدي گرفته شده و در خصوص فرآوري محصولات معدني برنامه ريزي كردهاند.
مدير مركز تحقيقات فرآوري مواد معدني ايران در پايان با اشاره به اينكه اين مركز در حوزه انجام مطالعات فرآوري مواد معدني در ايران فعاليت ميكند، تصريح كرد: اين مركز به متقاضيان مختلف خدمات ارائه مي دهد و به عنوان حلقه واسط بين صنعت و معدن در كشور فعال است./س