شقایق احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: از جمله سبزیجات زرد رنگی که در کنار سیب زمینی و اسفناج و کدو منبع فوق العاده ای برای تامین ویتامین مورد نیاز بدن است، هویج می باشد.
وی تصریح کرد: گنجاندن این سبزی در سبد غذایی اعضای خانواده در طول هفته می تواند بدن آنها را نیز از ابتلا به
پوکی استخوان،
آب مروارید و همین طور عفونت های مجاری ادرار در امان نگه دارد.
احمدی خاطر نشان کرد: این سبزی نارنجی رنگ همچنین موجب تقویت بینایی شده و کلسترول خون را نیز تقویت می کند./ح