24 هزار تن کاه و کلش از مزارع برنجکاری تالش برداشت شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، رییس جهاد کشاورزی شهرستان تالش گفت: کاه و کلش یکی از غذاهای اصلی دام است که پس از برداشت محصول برنج توسط شالیکاران به دست می آید و بیش از 20 درصد از علوفه مورد نیاز دامداری های این  شهرستان را تامین می کند.

جارتی افزود: ارزش ریالی این مقدار کاه و کلش را 40 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: شهرستان تالش با 16 هزار هکتار شالیزار و بیش از 530 هزار راس دام از مراکز مهم کشاورزی و دامداری استان گیلان است./س

برچسب ها: کاه ، کلش ، گیلان ، برداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.