باورهای نادرست زیادی درمورد بیماری‌های روحی و روانی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار باشگار خبرنگاران مشهد، تا زمانی که افراد با واقعیت مسئله آشنا نشده‌اند، وجود این بیماری‌ها را انکار می‌کنند و از حرف زدن درمورد این موضوع طفره می‌روند. شما چقدر درمورد بیماری‌های روحی و روانی اطلاعات دارید؟ در زیر به برخی از باورهای نادرست درمورد این بیماری‌ها اشاره می‌کنیم:

افراد مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی خشن و خطرناک هستند. واقعیت این است؛ افرادی که از نظر روانی مشکل دارند، بیشتر از افراد عادی خطرناک و خشن نیستند. درواقع، احتمال اینکه خود قربانی خشونت شده باشند، بسیار بیشتر از آن است که خود افرادی خشن باشند.

افراد مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی کم‌هوش‌تر هستند. تحقیقات بسیاری نشان می‌دهد که بيشتر افراد مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی دارای هوشی متوسط یا بالاتر از متوسط هستند. بیماری‌های روانی، مثل بیماری‌های جسمی می‌تواند برای همه افراد، صرف‌نظر از میزان هوش، طبقه اجتماعی یا سطح درآمد آن‌ها اتفاق بیفتد.

بیماری‌های روحی و روانی به‌خاطر ضعف شخصی ایجاد می‌شود. بیماری روانی یک نقص شخصیتی نیست. این فقط یک بیماری است و هیچ ارتباطی با ضعیف بودن یا نداشتن اراده ندارد. بااینکه افراد مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی می‌توانند نقش بسیار مهمی در بهبودی خود داشته باشند، اما خودشان انتخاب نکرده‌اند که بیمار شوند و تنبل هم نیستند، زیرا نمی‌توانند از شر آن خلاص شوند.

بیماری‌های روحی و روانی یک اختلال واحد و نادر است. بیماری‌ روحی و روانی یک بیماری واحد نیست بلکه از دسته‌بندی گسترده‌ای از اختلالات بسیار تشکیل می‌شود. اضطراب، افسردگی، شیزوفرنی، اختلالات شخصیتی و اختلالات غذایی می‌تواند موجب بدبختی و ناراحتی افراد بی‌شماری در سراسر جهان شود.

کلمات دردناک چه مي‌كنند؟

کلماتی مثل «دیوونه»، «روانی»، «خل و چل» تنها نمونه‌هایی از کلماتی هستند که لکه ننگ بیماری‌های روحی و روانی را زنده نگه می‌دارند. این کلمات موجب خوار و خفیف کردن افراد مبتلا به این بیماری‌ها می‌شوند. بسیاری از ما بدون قصد آسیب رساندن، این کلمات را بر زبان می‌آوریم. همان‌طور که هیچ‌وقت افرادی که به بیماری‌های جسمی مثل سرطان و بیماری‌های قلبی مبتلا هستند را مسخره نمی‌کنیم، بی‌رحمانه است که بخواهیم افراد مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی را مسخره کنیم.

همه ما می‌توانیم کاری برای نوع فکرکردن مردم درمورد بیماری‌های روحی و روانی انجام دهیم. با خودتان شروع کنید. در انتخاب کلمات دقت کنید. وقتی می‌خواهید درمورد افراد مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی صحبت کنید، کلماتی بامفهوم و درست انتخاب کنید. نگرش و رفتار مثبت شما می‌تواند تاثیر خوبی بر فرد مقابلتان داشته باشد.

سعی کنید به طور سازنده‌ای بر همه افرادی‌که در زندگی خود می‌بینید، تاثیر بگذارید. هر زمان باکسانی رو به رو شديد كه درک درستی از بیماری‌های روحی و روانی ندارند، از آن فرصت برای ارائه بعضی از اطلاعاتی که دارید به آن‌ها استفاده کنید./س 

برچسب ها: بیماری ، روحی ، روانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.