علیرضا صالحی دبیر کمیسیون امنيت فضاي توليد و تبادل اطلاعات و ارتباطات (افتا) با اشاره به این که در حفظ و نگهداری رمز عبور و شناسه کاربری باید دقت کرد به
خبرنگار فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران، گفت: معمولاً افراد از نام و نام خانوادگی ، تاریخ تولد، شماره تلفن و نام هایی از این قبیل برای ایجاد شناسه کاربری و رمز عبور حساب های بانکی خود استفاده می کنند که به راحتی قابل حدس زدن و دسترسی است. اينكار امنيت حساب آنها را در معاملات اينترنتي به خطر مي اندازد و بهتر است كساني كه مي خواهند در دنياي مجازي اقدام به خريد كنند از دستگاه رمز موقت ساز استفاده كنند.
صالحی در بیان جزئیات رمز یکبار مصرف اذعان داشت : یکی از مهم ترین روش ها برای ایمن سازی ورود به سیستم های بانکی استفاده از توکن یا کارت هاي رمز موقت ساز است که یک رمز برای انجام تراکنش مالی به کار برده و پس از هر بار ورود نیز این رمز تغییر می کند.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از دستگاه های رمز ساز حدود 5 سال است که در دنیا رایج شده و لازم است تمامی کاربران حساب های بانکی از رمز یکبار مصرف برای انجام تراکنش های مالی خود برای پیشگیری از هر نوع سود احتمالی استفاده کنند.
*
استفاده از دستگاه توكن در خريد هاي اينترنتي مي تواند يك راهكار مناسب
براي ايمن بودن در برابر هك و دزدي هاي اينترنتي به حساب بيايد. شما مي
تونيد اين دستگاه رو از شعبه بانكی که در آن حساب دارید، دريافت كنيد.
تا جایی که من میدونم بانک ملی 15 تا 25 هزارتومان بابت این دستگاه از مشتریانش میگیره که خدایش هزینه بالایی