61 هزار و 87 تن گوشت مرغ آماده طبخ 4 ماه نخست امسال در مازندران تولید شد .

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : میانگین وزن مرغ های تولید شده در این مدت 68/2 کیلوگرم است .

نگهدار افزود : در 4 ماه نخست امسال بیش از 82 میلیون قطعه جوجه یک روزه تولید شده و اطمینان تبدیل تخم مرغ به جوجه به 82 درصد رسیده است .

وی تصریح کرد : پیش بینی می شود امسال بیش از 200 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود که در مقایسه با پارسال 10 تا 15 درصد افزایش خواهد یافت ./س


برچسب ها: تولید ، مرغ ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.