به گفته رییس پلیس راهور استان کرمان بازرسان نامحسوس پلیس راهور، رفتارهای ترافیکی را رصد می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان _  سرهنگ خوشبخت گفت: همزمان با تعطیلات نوروز و حضور میهمانان و مسافران نوروزی در شهر‌های استان کرمان، رفتار‌های ترافیکی رانندگان با سامانه‌های هوشمند و مکانیزه و مرکز نظارت تصویری پلیس و همچنین تیم‌های خودرویی، موتوری و پیاده پلیس راهور رصد و کنترل می‌شود.

 وی افزود: علاوه بر این، بازرسان افتخاری نامحسوس ترافیک نیز در ایام تعطیلات نوروز، نسبت به رصد رفتار‌های ترافیکی شهروندان به پلیس راهور کمک می‌کنند.

رییس پلیس راهور استان کرمان ادامه داد: طبق فراخوانی‌هایی که از قبل به اطلاع عموم مردم رسید، تمامی دارندگان مدارک کارشناسی می‌توانند با مراجعه به اداره عملیات پلیس راهور استان و یا ستاد پلیس راهور در تمامی شهرستان‌ها به عنوان بازرس افتخاری ترافیک، ثبت نام کرده و در حوزه انضباط ترافیکی فعالیت کنند و ثبت نام همچنان ادامه دارد.

وی بیان داشت: در این طرح تعدادی از شهروندان پس از ثبت نام و صدور حکم از سوی پلیس راهور فراجا به عنوان بازرس افتخاری نامحسوس ترافیک منصوب شدند و فعالیت خود را در استان کرمان طی این ایام آغاز کردند.

 سرهنگ خوشوقت گفت: ۲۲ عنوان تخلف رانندگی از جمله اقداماتی است که از سوی بازرسان افتخاری نامحسوس ترافیک رصد شده است و اعمال قانون صورت می‌گیرد و این فعالیت  هم اکنون در اماکن پر تردد مانند اماکن تاریخی، تجاری و باستانی بیشتر است.

منبع: پلیس کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.