سالانه يکصد هزار مورد شکايت شهروندان آلماني از جيب بري و کيف قاپي در ادارات پليس آلمان ثبت مي شود.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از تلويزيون دولتي آلمان ؛  «سِت.دِ.اف»، در سال گذشته جيب بري در آلمان چنان شايع شد که از نظر تعداد، تاکنون هرگز به اين اندازه نبوده است. مجري اين شبکه اظهار داشت: شمار اين دزدان که با ديدن يک شهروند يا مشاهده کيفهاي پول خوش نماي مردم، وسوسه و دست بکار ترفند و فريبکاري مي شوند روز به روز در برلين، پايتخت آلمان در حال افزايش است.

 آ. آنگلمير خبرنگار برنامه «در کانون آلمان» در اين باره گزارش داد: جيب بران در کمين مي نشينند و بدون جلب نظر و بطور نامحسوس و باورنکردني عمل مي کنند. هر چند مدتي است که همه ساله حدود يکصد هزار فقره جيب بري و کيف قاپي از سوي پليس آلمان ثبت و ضبط مي شود اما اين ميزان بازهم در حال افزايش است.

يکي از مراکزي که بيشترين آمار سرقت از جيب و کيف پول مردم در برلين را دارد، ميدان «الکساندر» است که هم محل مراجعه گردشگران و هم کلاهبرداران و شيادان است. سِت.دِ.اف با اشاره به اينکه البته در اين ميان، يگانهاي ويژه پليس مخفي آلمان هم با دوربين هاي مخفي خود در جستجوي شکار جيب برانند، اضافه کرد: اين جيب برها که بعضا زنان و کودکانند در نقش گدا و دريافت کننده اعانه و کمکهاي مالي به مردم و گردشگران نزديک مي شوند.

آنگلمير با اشاره به اينکه اين جرم اکثرا زماني به وقوع مي پيوندد که مردم در پياده روها در حال نوشيدن قهوه اند، اظهار داشت: در اينحال يعني زماني که شما کيف پول يا تلفن همراه خود را روي ميز مي گذاريد، جيب بران به طور غافلگيرانه اي به سمت ميز حمله ور مي شوند. گزارشگر ست د اف در ادامه با تاکيد مجدد بر اينکه افزايش بزه جيب بري، برلين را کانون کلاهبرداران کرده  خاطر نشان کرد: تنها در نيمسال اول سال جاري ميلادي، آمار اين جرم اجتماعي بيش از بيست درصد افزايش يافته است.

 کيف قاپان حرفه اي آلمان ديگر کمتر بدنبال ايجاد درگيري فيزيکي با طعمه خودند و در واقع با بهره گيري از شگردها و ترفندهاي خاص خود، دست به جيب بري مي زنند.

بيرگيت اشپير، يکي از سرکلانتران اداره آگاهي برلين در اين باره گفت: جيب برها در شهر حضور دارند اما قربانيان آنها که مردم باشند معمولا خيلي دير متوجه حضور آنها مي شوند. طيف و گروه سني اين شيادان نيز متنوع و گسترده است و از نوجوانان تا سالخوردگان و پيران را در بر مي گيرد که البته گروههاي سني بين بيست تا سي ساله، بيشترين گروه اين دسته از تبهکاران را شامل مي شوند.

يکي ديگر از کارآگاهان پليس برلين در اين باره اظهار داشت: وقتي به اين تخلف اجتماعي دقيقتر نگاه مي کنيم درمي يابيم که جيب بري، بزهي است که به چالاکي و کارکشتگي زيادي نياز دارد.

خبرنگار سِت.دِ.اف آلمان با اشاره به اينکه بهترين و خوشايندترين محل کار دزدان کيف پول، پله هاي برقي هستند، ابراز داشت: در چنين محيطهايي، به راحتي مي توان يک گوشي تلفن همراه را از کوله يا کيف افراد ربود و به سرعت از صحنه خارج شد. بيرگيت اشپير از سرکلانتران اداره آگاهي برلين در ادامه اظهاراتش گفت: قراردادن وسائل يا کيف پول در کوله پشتي متاسفانه براي بسياري از مردم دردسرساز مي شود.

آ. آنگلمير در پايان اين گزارش خود با اشاره به دو نوجوان سيزده ساله رومانيايي که موفق به ربودن يک گوشي تلفن همراه از درون کيف يک زن آلماني در حال خريد شدند، افزود: پليس به ندرت و تنها در پنج درصد موارد موفق مي شود جيب بران را در حين انجام جرم، غافلگير و دستگير کند. 

برچسب ها: آلمان ، سرقت ، جیب بری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار