احمدی نژاد از هاشمی یاد گرفت!، اقدام عجیب حراست دانشگاه تهران ،5گزینه حامیان دولت برای ریاست جمهوری، دستگیری مستندسازان «من و تو»، و ...از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های یکشنبه است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه های امروز یکشنبه را در اینجا می توانید بخوانید:
 

روزنامه کیهان:

11 سال ناكامي در افغانستان بس است

زمان آن رسيده كه از ايران كمك بخواهيم

نيروهاي خارجي همان گونه كه عملكرد جبهه ائتلاف از سال 2001 نشان داده قادر به ايجاد ثبات در افغانستان نيستند و براي ثبات در اين كشور بايد از همسايه قدرتمندي به نام ايران كمك گرفت.

اين مطلب را شبكه لوهافينگتون پست ضمن تحليل خبر خروج نيروهاي فرانسوي از افغانستان منتشر كرد. «ديديه شدت» متخصص امور امنيتي و ديپلماتيك در امور منطقه در اين تحليل نوشت: نيروهاي نظامي فرانسه 10 روز پيش رسما دره سوردبي را ترك كردند. همچنين قرار است پس از 2014 ميلادي حضور نظاميان بيگانه در افغانستان پايان يابد و حتي اگر آمريكايي ها هم بخواهند نيروهاي خود را در اين ناحيه نگه دارند آنها را محدودتر خواهند كرد. نيروهاي خارجي نمي توانند كاري كه ائتلاف از سال 2001 تاكنون از انجام آن عاجز بوده را عملي كرده و ثبات را به افغانستان برگردانند.

رسانه فرانسوي خاطرنشان مي كند: اين كار بايد توسط خود افغان ها به ثمر برسد و ديگر اين كه چه بخواهيم يا نخواهيم كشورهاي همسايه نيز در اين امر دخيل مي باشند. يكي از اين همسايگان كه مي تواند با قدرت زيادي به ثبات افغانستان كمك كند كسي نيست جز ايران. بدون كمك ايران، اتحاد شمال نمي توانست در سال هاي دهه 1990 خود را سرپا نگه دارد. ايراني ها همچنين در طول دهه اخير در خط مقابله با قاچاق مواد مخدر قرار داشته و 3700 نفر كشته داده اند و از سوي ديگر، هرج و مرج و ناآرامي در افغانستان بر ايران اثر مي گذارد. حدود 2 ميليون افغاني به ايران پناه برده اند.

در ادامه اين تحليل آمده است: ايران يك متغير مهم براي رسيدن به ثبات در افغانستان است اين كه خيلي ها در غرب ايران را دوست ندارند بايد از چالش ما در افغانستان جدا شود. تهران تلاش مي كند افغانستان را پس از سه دهه جنگ خانگي و بازي هاي قدرت هاي بزرگ به آرامش و ثبات برساند. زمان آن فرا رسيده كه ما هم با جديت پرونده افغانستان را مجددا بررسي كنيم.

اكونوميست: اروپا قادر نيست از بدترين كابوس اقتصادي رها شود

نشريه معتبر اكونوميست با هشدار نسبت به بحران اقتصادي فراگير در منطقه يورو نوشت: رهبران اروپايي در اين بحران به ويلاها و قصرهاي خود رفته اند و اعتماد نسبت به آنها در حال فرو ريختن است.

اكونوميست با مرور اوضاع وخيم اقتصادي در كشورهاي مختلف اروپايي نوشت: بدترين كابوس ها آنهايي هستند كه نمي توانيد از دست آنها رها و بيدار شويد. اين را مي شود از اوضاع اسپانيا سراغ گرفت كه يك سال پيش ميزان بدهي هايش اوج گرفت. اين بحران مثل يك بيماري واگير از يونان و ايرلند و پرتغال شروع شده بود و حال به ايتاليا و فرانسه و آلمان رسيده است. اسپانيا عليرغم همه تلاشها و دردش هنوز نمي تواند از احساس زلزله و سرنوشت شوم بر خود نلرزد. در 25 جولاي نتيجه وام و قرضه هاي ده ساله به ركورد 5/7% دوره يورو دست يافت. قرضه هاي دو ساله به بالاي 7% صعود كردند. اين نشريه اقتصادي مي افزايد: كابوس اسپانيا يك علامت بيماري از آنچه است كه در مورد تمامي منطقه يورو نادرست مي باشد. همچنان كه ماهها پشت سر هم سخت مي گذرند، بحران عميق تر مي شود. رهبران اروپا از تمام جهان تقاضاي اعتماد داشته اند مبني بر اينكه آنها براي نجات يورو كاري خواهند كرد. آنان همچنين خواستار دادن فرصت بيشتري براي جمع و جور كردن آشفتگي شده اند. وظيفه شان واقعا سنگين است، اما آنها در قصرهاي ييلاقي و ويلاهاي ساحلي خود ناپديد و پنهان مي شوند، اعتماد در حال فرو ريختن است و زمان به نفع آنها نيست.

اكونوميست با تصريح اينكه دولت ها بيشتر دنبال به تاخير انداختن بحران و خريدن زمان هستند تا درمان آن، نوشت: «دردسر آن است كه 17 عضو منطقه يورو، صرفنظر از 333 ميليون شهروند خود، نمي توانند با هم به توافق برسند كه چه كسي بايد قرباني آنچه اجازه ظهور اروپايي جديد را مي دهد باشد. آلمان كه اين هفته پائين آمدن احتمالي ميزان وام را هشدار داده بود، كاملا وحشت كرده است. هلندي ها و فنلاندي ها هم دارند كنار مي كشند. فرانسه با آلمان بر سر اينكه چه تغييراتي در راه ادامه كاري اتحاديه اروپا ضروري است با هم اختلاف نظر دارند. در يونان رأي دهندگان بمثابه بدهكاران دارند از حد وسط به سمت افراط گريهاي سياسي رانده مي شوند. در ايتاليا «ماريو مونتي» دهها سال در معرض عدم محبوبيت رو به رشد است منطقه يورو در حال ركود است و بريتانيا را نيز با خود به زير مي كشد. بحران آبستن تركيبي از رياضت بخش عمومي و عدم قطعيت بخش خصوصي است. سرمايه گذاران عقب مي كشند زيرا آنها ريسك باخت بزرگي را ملاحظه مي كنند. تا زماني كه موضوع فروپاشي فاجعه بار منطقه يورو بعنوان يك احتمال واقعي باقي است، بسيار مشكل به نظر مي رسد كه شاهد تغيير آن باشيم.»

اين نشريه در پايان نوشت: براي مقامات اروپايي بسيار سخت شده كه مردم را با خود همراه كنند. اين ژرف ترين كابوس هاست و بقاي يورو هر روز سخت تر مي شود.

ناوهاي آمريكا مقابل موشك هاي ايران خلع سلاح هستند

ايران با قدرت موشكي پيشرفته اي كه در اختيار دارد قادر است تنگه هرمز را ببندد و ناوهاي رزمي سه تني را منهدم كند.

يك پايگاه خبري فرانسوي ضمن انتشار اين مطلب نوشت: ايران چگونه مي تواند تنگه هرمز را در صورت درگيري با آمريكا ببندد و به حضور آمريكايي ها پايان دهد؟ كدام موشك هاي ايران قادرند به ناوهاي جنگي آمريكا حمله كنند؟

پايگاه آتلانتيكو با مرور برخي ابعاد قدرت موشكي ايران نوشت: موشك هاي ظفر موشك هايي كوچك اما قدرتمند هستند. اين موشك ها مجهز به ضدرادار بوده و مي توانند به چشم نيايند. موشك هاي مذكور روي ناو موتوري ايران سوار شده اند.

اين گزارش مي افزايد: موشك هاي نصر نيز قادرند ناوهايي به وزن سه تن را منهدم كنند. اين سامانه ها معمولا از كشتي هاي كوچك پرتاب مي شوند. نصر مي تواند از چرخبال يا زيردريايي نيز شليك شود.

اين پايگاه خبري فرانسوي تاكيد مي كند: موشك كوثر موشكي ضدناو با برد متوسط تا 20 كيلومتر است. روي زمين نصب مي شود و قادر است سيستم راداري را مخدوش كند تا بتواند در مسير هدف خود باقي بماند. بنا به گفته برخي منابع اين موشك توسط حزب الله در سال 2006 برگزيده شد و با آن دو ناو اسرائيلي هدف قرار داده شد كه منجر به كشته شدن چهار افسر اسرائيلي شد.

در ادامه اين گزارش آمده است موشك نور بردي معادل 160 كيلومتر دارد. موشك قادر قوي ترين موشك آرسنال ايران است و بردي برابر با 200 كيلومتر دارد. همچنين موشك صاعقه قادر است ناوهاي دريايي مستقر در 300 كيلومتري خود را هدف قرار دهد.

درخواست كمك از ايران

پيشنهاد رئيس ناظران سازمان ملل در سوريه

رئيس ناظران سازمان ملل تأكيد كرد بدون همراهي و كمك ايران، حل بحران سوريه ممكن نيست.

ژنرال رابرت مود در مصاحبه با روزنامه اسپانيايي ال پائيس تصريح كرد: از نگاه من دخالت نظامي راه مناسبي براي حل بحران سوريه نيست بلكه بايد سياستمداران براي يافتن راه حلي با حضور قدرتهاي منطقه نظير ايران فعال شوند زيرا حضور اين كشورها در روند مذكور حياتي است.

مود افزود: راهكار ديگر حمايت از روند حل بحران در درون سوريه است چون خود سوريها بايد درباره آينده خود و زندگي با يكديگر تصميم بگيرند. به اين دلايل معتقدم دخالت خارجي راه حلي خوب براي بحران سوريه نيست و بايد حمايت داخلي براي آن پيدا كرد.

رئيس ناظران سازمان ملل در سوريه درباره استحكام دولت دمشق گفت: نيروهاي مسلح سوريه به همبستگي خود ادامه مي دهند و قوي هستند.

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اساساً امكان حل بحران سوريه از راههاي بدون خشونت وجود دارد؟ گفت: بله همواره چنين امكاني وجود دارد اما در شرايط كنوني سوريه همه چيز بسيار مشكل است زيرا خشونت خشونت مي آورد.

وي افزود: در عين حال نبايد فراموش كنيم كه كوفي عنان خواستار توجه جدي قدرتهاي اصلي منطقه اي و شوراي امنيت براي تقويت تلاشها و استفاده از همه توان خود براي حل اين بحران شده است.

ژنرال مود درباره تفاوت بحران ليبي و سوريه اظهار داشت: در سوريه از يك سو شورشيان بخش بزرگي از خاك كشور را كنترل نمي كنند و از سوي ديگر در حالي كه آنها يك نيروي ضعيف و شكننده هستند يك نيروي بسيار قدرتمند دولتي در مقابل آنها قرار دارد.

اظهارات رئيس ناظران سازمان ملل از آن نظر اهميت دارد كه كوفي عنان فرستاده ويژه سازمان ملل نيز ماه گذشته قبل از استعفا از سمت خود تصريح كرده بود تمام تلاش هاي غرب براي حل و فصل بحران سوريه شكست خورده و براي حل آن بايد با ايران رايزني و مذاكره شود.

در همين حال روزنامه نيويورك تايمز در گزارشي خاطرنشان كرد ايران به طور قاطع از سوريه حمايت مي كند و لحني آشتي ناپذير در مقابل غرب دارد.

اين روزنامه با مهم ارزيابي كردن سفر دبير شوراي عالي امنيت كشورمان به دمشق نوشت: اين سفر اعلام نبرد وسيع تر با آمريكاست. سفر سعيد جليلي به عنوان نماينده رهبر عالي ايران، به نوعي اعلام همبستگي جمهوري اسلامي با سوريه است. جليلي صراحتاً در سوريه اعلام كرد هرگز مداخله قدرت هاي بيگانه در بحران سوريه را تحمل نخواهد كرد و به هيچ وجه شكسته شدن محور مقاومت در سوريه را نمي پذيرد.

اين روزنامه مي افزايد: از سه دهه قبل كه انقلاب اسلامي در ايران پا گرفت سوريه بخشي از جبهه ايران در خاورميانه به شمار آمده است. ايران هم در حرف و عمل در حال بازسازي نقش سوريه در منطقه است با همان لحن آشتي ناپذير كه در نبردش با غرب و برنامه هسته اي اش دارد. نيويورك تايمز افزود: ايران با وجود آنكه زير فشار تحريمها قرار دارد، نبرد سوريه را نبرد خود تلقي مي كنند و به غرب هشدار مي دهند كه از مداخله در امور داخلي سوريه جداً اجتناب كنند.

نشريه آمريكايي المانيتور نيز در تحليلي خاطرنشان كرد سفر دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران به دمشق و بيروت و بغداد نشان مي دهد ايران در ماجراي سوريه از موضع دفاعي خارج شده و به موضع ضد حمله و تهاجم روي آورده است.

اسرائيل در حال نابودي است اما مي كوشد اوضاع را عادي نشان دهد

سفير انگليس در فلسطين اشغالي هشدار داد: در حالي كه تل آويو مي كوشد همه چيز را در داخل اسرائيل براي جهانيان خوب نشان دهد، اين رژيم در حال فروپاشي كامل است.

متيو گولد كه خود يك صهيونيست افراطي است، مي گويد: دولت اسرائيل سرمايه گذاري هاي بسياري در حوزه رسانه مي كند اما مردم نه اعتنايي به آنها مي كنند و نه به رسانه هاي اسرائيلي اهميت مي دهند. اگرچه آنها كارشناس نيستند ولي خوب را از بد به خوبي تشخيص مي دهند و به راحتي تبليغات اسرائيل را نمي پذيرند. آنها به روشني مي بينند كه هر روز در زمين هاي غيرقانوني و اشغالي شهرك سازي مي شود و به خوبي هر روز از اتفاقاتي كه در كرانه باختري و غزه رخ مي دهد، آگاهند و همه امور مرتبط به آن مناطق را به طور روزانه مي خوانند.

به گزارش شبكه 10 تلويزيون اسرائيل، سفير انگليس در تل آويو اظهار داشت: اسرائيل سختي هاي بسياري را متوجه شهروندان فلسطيني در كرانه باختري و نوار غزه كرده است و همچنان به طور غيرقانوني در حال ساخت شهرك هاي مسكوني در زمين هايي است كه واقعا مالك آنها فلسطيني هاي كرانه باختري هستند.

وي مي افزايد: هر كس در دنيا كه نگران جايگاه اسرائيل است بايد دريابد جايگاه اين رژيم روز به روز در حال ضعيف شدن است و لحظه به لحظه از تاييد آن نزد جهانيان كاسته مي شود. به نظر من اين روند سرعت تازه اي به خود گرفته است. منظور من افراد عادي نيستند بلكه نمايندگان پارلمان و شخصيت مهم جهاني هستند كه يك به يك از تاييد اسرائيل منصرف مي شوند.

براساس اين گزارش، «گولد» همچنين گفته است: من نمي توانم اين حقيقت را كتمان كنم كه اسرائيلي كه با تلاش هاي بسيار پس از سال ها توانست مواضع جهانيان را نسبت به خود تغيير دهد اكنون شاهد است كه صبر جهانيان از رفتارهاي او به سر آمده است.

وي به عنوان نمونه مي گويد: شبكه بي بي سي براي هر كشوري كه در بازي هاي المپيك لندن شركت كرده است صفحه جديدي در وبسايت خود باز كرده و ضمن نام بردن از پايتخت آن كشور توصيفاتي درباره آن نوشته است، اما درباره اسرائيل نه تنها نامي از پايتخت آن نياورده بلكه تصويري را نيز منتشر كرده است كه در آن يك سرباز اسرائيلي با يك جوان فلسطيني درگير مي شود. اين نشان مي دهد كه افكارعمومي بريتانيا نيز نسبت به اسرائيل بدبين هستند و ديگر رفتارهاي خصمانه، تبعيض آميز و نژادپرستانه آن را نمي پذيرند.

روزنامه وطن امروز :

پشت ‌پرده طرح ‌انتقال يكي از سران ‌فتنه به جماران

فرزند یکی از سران فتنه گفته است که از طریق آقای «علی‌اکبر ـ ن-ن» در حال پیگیری جدی به‌منظور انتقال محل زندگی پدرش به محله جماران است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، «ح-ک» افزوده است، موضوع انتقال پدرش به جماران در اصل، طرح آقای «اکبر ـ ه-ر» بود و او معتقد است که در صورت استقرار حاج آقا در جماران، امکان سر زدن افرادی مانند خود وی و «حسن ـ خ» به ایشان فراهم می‌شود و نیروهای امنیتی نیز نمی‌توانند مانع ملاقات چنین شخصیت‌هایی شوند.

وی همچنین ادعا کرده است: آقای «علی‌اکبر ـ ن-ن» خیلی متحول شده و از گذشته خود پشیمان است، در حدی که اکنون، راه نجات کشور را در بازگشت اصلاح‌طلبان به قدرت می‌داند. او آنقدر به ما نزدیک شده است که بسیاری از حرف‌های اصلاح‌طلبان را به‌عنوان راه‌حل‌های خودش مطرح می‌کند و حتی قرار است یک طرح چند مرحله‌ای را به‌عنوان راه نجات کشور ارائه دهد که قبول طرح «وحدت ملی» و بازگشت عزتمند اصلاح‌طلبان به صحنه سیاسی کشور از جمله بندهای این طرح است.

گفتنی است، فرزند دیگر فتنه‌گر مورد بحث، چند روز پیش در لندن اعلام کرد پدرش یا باید به شمال تهران منتقل شود یا به زندان اوین. گفتني است

«علي اكبر ـ ن- ن» اخيرا در گفت‌وگويي اظهاراتي عجيب درباره موضوع ارتباط با امام زمان بيان كرده است. او به اين بهانه نسبت به رزمندگان دفاع مقدس نيز اهانت كرده و در اظهارنظري قابل تامل مدعي شده دعواي چپ و راست يك دعوا بر سر قدرت است!

آرزوی سبزها برای تیرباران شدن هموطنانشان در سوریه

عده‌اي از فتنه‌گران سبز با همذات‌پنداری با ‌تروریست‌های مورد حمایت اسرائیل و عربستان و قطر، آرزوی کشته شدن هموطنانشان را دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، زائران حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) که به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع) از طریق خطوط هوایی عازم سوریه شده بودند، هنگام بازگشت به ایران در مسیر فرودگاه با خیانت راننده اتوبوس که عامل‌ تروریست‌ها بوده است، ربوده و به جای فرودگاه به محل کمین‌ تروریست‌های مورد حمایت غرب منتقل می‌شوند. هنگامی که برادر یکی از گروگان‌های مظلوم در یکی از شبکه‌های اجتماعی جهت آزادی و بازگشت برادر و سایر گروگان‌ها درخواست دعا کرده بود انتظار نداشت با آرزوی مرگ و تیرباران شدن برادرش توسط عده‌ای انگشت‌شمار از حامیان فتنه که گرفتار عقده حقارت شده‌اند، روبه‌رو شود.

دستگیری مستندسازان «من و تو»

اعضای یک شبکه ساخت سریال و مستند برای شبکه «من و تو» در داخل کشور شناسایی و بازداشت شدند.

اعضای این شبکه مرتبط با گروهک ضاله بهائیت بوده‌اند. پیش از این نهادهای امنیتی به سوءاستفاده شبکه‌های بیگانه از هنرمندان داخلی برای رسیدن به مقاصد خود، هشدارهایی داده بودند.

گفتنی است سال گذشته نیز برخی مستندسازان شبکه بی‌بی‌سی فارسی از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شده بودند. پيش از اين نيز برخي همكاران شبكه بي بي سي فارسي در ايران دستگير شدند. اين افراد وظيفه تهيه خبر و تصاوير از درون ايران را داشتند.

نسخه جدید اکبر گنجی برای سکولاریزاسیون انقلاب

اکبر گنجی پس از سخنان هنجارشکنانه خود در باب امامت، این‌بار نسخه‌ای جدید برای سکولاریزاسیون انقلاب پیچیده است. وی در اظهار‌نظری ضمن هجمه به نظریه ولایت‌فقیه مدعی شده «نظریه شیعی ولایت‌فقیه ضددموکراسی و حقوق بشر است».

در ادامه گنجی پیشنهاد کرده است: «اما شیعیان هیچ مشکلی برای پذیرش دموکراسی و حقوق بشر ندارند. یعنی به راحتی می‌توان از جهت نظری تشیع را با دموکراسی و حقوق بشر سازگار کرد. کافی است بگوییم خداوند پس از پیامبر اسلام امر حکومت را به مردم واگذار کرده است یا دین برای حکومت کردن نیامده است!»

البته گنجی ادامه نداده که اگر دین برای حکومت نیامده پس برای چه آمده و اساسا فلسفه نبوت و ولایت در عصر حکومت پیامبر(ص)، حضرت علی‌(ع) و امام حسن‌(ع) چه بوده است!

چندی پیش وی در مقاله‌ای سراسر توهین و تحریف مدعی انکار امام عصر(عج) شده بود.

روزنامه تهران امروز:

احمدی نژاد از هاشمی یاد گرفت!

شیخ جعفر شجونی در مصاحبه ای با اشاره به اینکه احمدی نژاد اشتباه کردن را از هاشمی یاد گرفت در خصوص اشتباهات رئیس جمهور می گوید: همین که در روزهای حساس سال 88 مشایی را به عنوان معاون اول خود انتخاب کرد یا در واکنش به تصمیم مقام معظم رهبری مبنی بر ماندن مصلحی در راس وزارت اطلاعات یازده روز در خانه نشست، نشان می دهد که قبح خطا در او ریخته است و باید مراقبش باشیم.

ابهام در هزینه بودجه 50 میلیاردی دیپلماسی عمومی

پس از تشکیل «معاونت دیپلماسی عمومی در وزارت خارجه» انتظار می رفت که شاهد اقدامات متنوع و مبتکرانه در این عرصه باشیم، اما معلوم نیست این وزارت خانه با بودجه 50 میلیارد تومانی خود برای دیپلماسی عمومی چه اقداماتی انجام داده است.

دستگیری اعضای شبکه مرتبط با «من و تو»

اعضای یک شبکه ساخت سریال و مستند برای شبکه «من و تو» در داخل کشور شناسایی و بازداشت شدند.

اعضای این شبکه مرتبط با گروهک ضاله بهاییت بوده اند.

5گزینه حامیان دولت برای ریاست جمهوری

5کزینه حامیان دولت برای ریاست جمهوری عبارتنداز:

1- علی اکبر صالحی وزیر خارجه

2- علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی

3- فریدون عباسی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی هسته ای

4- کامران دانشجو وزیر علوم تحقیقات و فن آوری

5- حمید رضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش.

گفته می شود استراتژی حامیان دولت تکثر کاندیدا در مرحله اول و ائتلاف در مرحله دوم انتخابات است.

روزنامه خراسان:

جوايز متعدد يک مسئول از همايش خاص

يک مسئول اجرايي که جزو بانيان برگزاري يک همايش مهم در کشور طي هفته هاي گذشته به شمار مي رود، موفق به کسب جوايز متعدد از اين همايش شده و چندين اثر وي، جزو مقالات برگزيدگان اين کنگره قرار گرفته است.

شکايتي در اين باره که مدعي است حداقل 2 مقاله اين مسئول سال ها قبل در فضاي مجازي به قلم فرد ديگري منتشر شده به دبيرخانه اين همايش ارائه شده است.

واگذاري مشکوک ساختمان مهم دولتي به دانشگاه غيرانتفاعي

بر اساس پيگيري هاي يک نهاد نظارتي، يکي از ساختمان هاي مجهز و بزرگ متعلق به يک وزارتخانه زيربنايي در تهران، با دستور يک مسئول دولتي در اختيار يک دانشگاه غيرانتفاعي قرار گرفته است. نکته جالب در اين دستور اين است که در نامه مذکور، هيچ اشاره اي به دريافت مبلغي به عنوان اجاره يا تعيين مدت زماني خاص براي اين واگذاري نشده است که همين مسئله، حساسيت نهادهاي نظارتي را برانگيخته است.

روزنامه جمهوری اسلامی:

اقدام عجیب حراست دانشگاه تهران

* خانواده‌هايي كه در شب‌هاي قدر امسال براي مراسم احيا به مسجد دانشگاه تهران رفته اند، با اقدامي عجيب از سوي حراست دانشگاه تهران مواجه شده‌اند.

تا جايي كه شركت كنندگان ثابت مراسم‌ دانشگاه تهران به ياد دارند، در طول سالهاي گذشته، مبادي ورودي دانشگاه تهران شاهد تفتيش و بازرسي نبوده است اما در سال‌جاري در شبهاي قدر، مأموران حراست دانشگاه تهران، به يكباره اقدام به تفتيش خانواده‌هاي شركت كننده (آقايان و خانم‌ها و حتي كودكان) در اين مراسم نمودند.

اگرچه اين تفتيش با دستگاه‌هاي دستي الكترونيكي انجام مي‌شود، اما نكته قابل توجه آن است كه خانم‌ها هم در مبادي ورودي دانشگاه تهران توسط آقايان بازرسي مي‌شوند؛ به اين شكل كه مأمور مرد حراست دانشگاه، راكت الكترونيكي خود را دور تا دور بدن زنان حركت مي‌دهد و در صورت به صدا در آمدن آژير آن، بايد كيف يا وسايل شخصي خانم‌ها را مورد بازرسي ريزتر قرار دهد!

انتقاد امام جمعه محلات از وضعیت منکرات به ویژه مسئله عفاف و حجاب

* حجت الاسلام سيدرضا مقدسي امام جمعه محلات در مراسم نماز جمعه، ضمن انتقاد شديد از وضعيت منكرات به ويژه مسئله عفاف و حجاب بشدت انتقاد كرد.

به گزارش خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي از محلات، وي خطاب به نماينده مردم محلات و دليجان در مجلس شوراي اسلامي كه در مراسم حضور داشت گفت: من از طرف روحانيون شهر، خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران و امت حزب‌الله نمازگزاران از شما و ديگر نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي مي‌خواهيم براي عملي شدن احياء امر به معروف و نهي از منكر در جامعه اقدامي انقلابي كه در شأن نظام مقدس جمهوري اسلامي باشد انجام دهيد.

امام جمعه محلات ضمن اعلام پشتيباني كامل از بيانيه بيش از 60 نفر از علماي گلپايگان كه از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي خواستار عملي شدن امر به معروف و نهي از منكر به ويژه در زمينه عفاف و حجاب شدند از نمايندگان مجلس خواست در اين امر تسريع نمايند.
 
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار