گیاه خرفه در فهرست گیاهان خوراکی نیست و در کشاورزی به عنوان علف هرز شناخته می شود ولی آنچه این گیاه را متمایز کرده است، دارا بودن حدود 70 درصد اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن آن است که غیر اشیاع بوده و حدود 50 درصد اسید چرب امگا 3 می باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان: این گیاه دارای برگهای گوشتی  گرد کشیده، گل زرد رنگ و بذرهای سیاه ریز است.
 این گیاه دارویی که معمولا به صورت خودرو در باغچه ها، کنار جوی ها و مناطق مرطوب می روید توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی را به خود اختصاص داده و متداول ترین گیاه دارویی مورد استفاده در جهان است.
از تخم خرفه در پخت نان، شیرینی و به خصوص در تزیین شیرینی ها استفاده می شود.
 
از
گیاه خرفه و عصاره آن به دلیل وجود ویتامین c در علم طب به عنوان تصفیه کننده خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه، تسکین دهنده تشنگی، تقویت کننده قوای عمومی بدن، ضد کرم ، التهاب های چشمی، پایین آورنده قند خون، تقویت عضلات قلبی، گشاد کننده مجاری تنفسی در بیماران آسمی، بیماری های صفرا، حرارت خون، کبد، معده، خرد کننده سنگ مثانه، ترشحات مجاری ادراری، اسهال، سرفه، دردها و سوزش سینه استفاده می شود ./س
برچسب ها: دانشنامه ، گیاهان ، خرفه ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.