اين آقا با جام زهر در وزارت بهداشت چه مي كند؟،مخالفت ترك‌ها با حمله به سوريه،رشد 18درصدی جمعیت یهودیان ، فرمان محرمانه اوباما به سیا برای براندازی حکومت بشار اسد،درخواست عجیب بان ‌کی‌مون از کشورها و ...از مهمترین اخبارویژه روزنامه های شنبه است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه های امروز شنبه را در اینجا می توانید بخوانید:
 

روزنامه کیهان:

اين آقا با جام زهر در وزارت بهداشت چه مي كند؟

بسيج جامعه پزشكي نسبت به واگذاري پست به يكي از نمايندگان تندرو مجلس ششم در وزارت بهداشت اعتراض كرد.

 «انوشيروان-م» در كارنامه سياسي خود حضور در دو دوره ششم و هشتم مجلس را ثبت كرده و جزو 127نماينده تندروي مجلس ششم بود كه خواستار تسليم نظام در چالش هسته اي و سركشيدن جام زهر شدند. وي اخيرا به عنوان قائم مقام معاون آموزشي و رئيس مركز امور هيأت علمي وزارت بهداشت منصوب شده است. وي علاوه بر فعاليت در چارچوب جريان تندرو اصلاحات در مجلس ششم، در مجلس هشتم نيز از اعضاي فراكسيون اقليت (اصلاح طلبان) بود و در دوره حضور خود در مجلس مواضع نزديك به جريان فتنه داشت.

رئيس بسيج جامعه پزشكي در نامه اي به وزير بهداشت نسبت به انتصاب نامبرده اعتراض كرد. در نامه چندي پيش دكتر محمد رئيس زاده به دكتر وحيد دستجردي آمده است: همانگونه كه استحضار داريد جايگاه «معاونت آموزش» آن وزارتخانه يكي از معاونت هاي راهبردي است كه نگرش ها و سياست هاي متوليانش، اثرات ماندگاري را برجاي مي گذارد و در كنار آن، مركز امور هيات علمي وزارت بهداشت و درمان نيز به عنوان گلوگاه سياست گذاري در جذب اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي علوم پزشكي، جايگاهي است كه انتظار مي رود در نصب مديران آن، نهايت مراقبت و گزينش لحاظ شود، از اين رو انتصاب آقاي [م] در اين سمت، باعث حيرت و نگراني قاطبه كساني شد كه از سويي همچنان اميدوار به اجراي شعار شايسته سالاري در اركان دولت هستند و از سوي ديگر در اذهانشان خاطرات، رفتارها و مواضع غيرارزشي نامبرده از زمان حضور وي در مجلس ششم (از جمله امضاي نامه معروف به جام زهر) و پس از آن را به خاطر سپرده اند. مواضعي كه اسناد و مكتوبات آن در صورت نياز ارائه خواهد شد.

وي با اشاره به مخالفت اعضاي شوراي مركزي سازمان بسيج جامعه پزشكي با اين انتصاب نوشت: اعضاي اين شورا ضمن بررسي موضوع، اعتراض خود را نسبت به اين انتصاب اعلام نموده، معتقدند حوزه سلامت كشور هيچگاه از عناصر متخصص، ولايتمدار و پايبند به آرمانهاي انقلاب اسلامي خالي نبوده است و يقينا اين شايستگي ها، كه در حكم انتصاب به آن اشاره شده است، به هيچ روي با سوابق فرد مذكور تناسبي ندارد.

«دانشگاه فردوسي مشهد» نيز به تحريم كنندگان پيوست

پس از انتشار اخبار و مقالات مستند كيهان پيرامون ماهيت صهيونيستي كنفرانس دو سالانه مطالعات ايران شناسي در شهر اسلامبول تركيه و آغاز موج تحريم اين همايش صهيونيستي از سوي اساتيد دانشگاهها كه در شماره هاي پيشين روزنامه به چاپ رسيد، «دانشگاه فردوسي مشهد» نيز با ارسال نامه اي براي كيهان به جمع تحريم كنندگان اين كنفرانس پيوست تا بدين ترتيب نزديك به 60نفر از اساتيد دانشگاه هاي ايران از چنين همايش هاي به ظاهر علمي اما كاملا سياسي ابراز انزجار كنند. متن نامه «دانشگاه فردوسي مشهد» به شرح زير است:

مديرمسئول محترم روزنامه كيهان

با سلام

درخصوص خبر برگزاري نهمين كنفرانس دو سالانه مطالعات ايران شناسي در تركيه و افشاي ماهيت صهيونيستي و ضد ايراني آن مندرج در روزنامه كيهان مورخ 24/4/91 به اطلاع مي رساند دانشگاه فردوسي مشهد و اعضاي هيئت علمي آن تقيد و تعهدشان نسبت به موازين و سياست هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران محرز است. لذا حضور و شركت در اينگونه به اصطلاح همايش ها را فاقد اعتبار علمي و پژوهشي مي داند و اعلام مي دارد كه احدي از اعضاي محترم هيئت علمي اين دانشگاه در كنفرانس ياد شده شركت نخواهد كرد. مراتب جهت اطلاع و درج در روزنامه اعلام مي شود.

با تشكر

دكترسيدحسين سيدموسوي

مدير دفتر رياست و روابط عمومي

زيباكلام: اصولگرايان هر نامزدي را كه با هاشمي مرتبط باشد كنار مي گذارند

«واقعيت جامعه ما اين است كه نامزدهاي اصولگرا در انتخابات سال آينده رئيس جمهور خواهند شد و ما نبايد با اين تصور كه آنها عقب نشيني مي كنند و اصلاح طلبان برنده مي شوند خودمان را گول بزنيم.

اين مطلب را صادق زيبا كلام در مصاحبه با ماهنامه صنعت و توسعه عنوان كرد وگفت: براي من مهم تر از انتخابات رياست جمهوري سال 92، جنبش دموكراسي خواهي و آزادي زندانيان سياسي و رفع توقيف دو حزب عمده مشاركت و مجاهدين انقلاب است... معتقدم گزينه اي جز شركت در انتخابات متصور نيست. و اصلاح طلبان بايد در انتخابات شركت كنند و براي تحقق آرمان هاي مان كار ديگري نمي توانيم بكنيم. اگر قرار است در انتخابات شركت كنيم اين سوال مطرح است كه از ميان نامزدهاي موجود كداميك مي تواند به اهداف كوتاه مدت و بلندمدت جنبش دموكراسي خواهي كمك كنند.

وي گفت: اگر به فرض آقايان محمدرضا عارف، نجفي، اسحاق جهانگيري، عبدالله نوري و حتي آقاي سيدمحمد خاتمي نامزد شوند و صلاحيتشان هم تاييد شود و حوادث و رويدادهاي 22 خرداد 88 تكرار نشود و به راحتي هم از مجلس اصولگراي نهم راي اعتماد بگيرند چقدر اين چهره ها شانس تحقق بخشيدن به اهداف كوتاه مدت و بلندمدت جنبش دموكراسي خواهي دارند. من مي گويم صفر و حتي زير صفر. براي اينكه از همان روز اول مجلس جناح راست در برابرش خواهد بود شوراي نگهبان، برخي از ائمه جمعه، صداوسيما، روزنامه هاي حكومتي و... در برابرش خواهند بود و با اين روند، دوره خاتمي تكرار مي شود، يعني دولت اصلاحات با صف گسترده اي از مخالفان روبه رو خواهد شد.

وي با بيان اينكه نبايد باقي مانده قدرت احمدي نژاد بعد از خانه نشيني سال 90 را با قدرت يك رئيس جمهور اصلاح طلب مقايسه كنيم، افزود: اينجاست كه مي گويم شايد يك رئيس جمهور اصولگراي معتدل بتواند گام هاي ولو اندك براي جنبش دموكراسي خواهي داشته باشد. واقعيت جامعه ما اين است كه نامزدهاي اصولگرا هستند كه رئيس جمهور آينده خواهند شد با اين تصور كه جناح راست عقب نشيني خواهد كرد و در اين انتخابات اصلاح طلبان برنده مي شوند خودمان را گول مي زنيم.

وي با بيان اينكه «آنچه كه در عالم واقعيت اتفاق مي افتد اين است كه جريان اصولگرايي نهايتا روي يكي از نامزدهاي خود متمركز مي شوند معتقدم نامزد اصلي جريان اصولگرا يا علي لاريجاني است يا سعيد جليلي و يا دكتر علي اكبر ولايتي» گفت: جريان ميانه سعي خواهد كرد از افرادي مانند قاليباف حمايت كند.

وي مي افزايد: من آقاي روحاني را متعلق به جريان اصولگرا نمي دانم و ايشان را وابسته به آقاي هاشمي رفسنجاني مي دانم و آقاي هاشمي رفسنجاني هم از سوي اصولگرايان بعد از انتخابات خرداد 88 كنار گذاشته شد زيرا آقاي هاشمي حاضر نشد عليه اصلاح طلبان موضع گيري كند به همين دليل كساني كه مرتبط با ايشان باشند مشمول كنار گذاشتن از سوي جريان اصولگرايي مي شوند.

زيباكلام مي گويد: سوال دشواري كه اصلاح طلبان به تدريج با آن روبه رو مي شوند اين است كه آيا بايد تمام توان خود را متمركز چهره اصلاح طلبي كنيم كه حتي از فيلتر شوراي نگهبان عبور خواهد كرد و يا نه اين توان خرج نامزد معتدل و ميانه رو شود؟ كه من آقاي قاليباف را در مقايسه با آقايان سعيد جليلي، لاريجاني و ولايتي انساني افراطي نمي بينم. بعضي وقت ها در زندگي سياسي انتخاب بين خوب و بد نيست انتخاب بين بد و بدتر است و انتخاب قاليباف براي اصلاح طلبان انتخاب بد است ولي انتخاب بدتر وجود دارد كه دنبال اصولگرايان افراطي بروند.

وي در بخش ديگري از اظهاراتش مي گويد: آنچه كه امروز ما به آن نيازمنديم نه يك رئيس جمهور اصلاح طلب است و نه يك رئيس جمهور اصولگرا. اتفاقا ما به رئيس جمهوري نياز داريم كه آشتي ملي و ائتلاف را در جامعه به وجود بياورد. اين آشتي ملي را نه آقاي عارف مي تواند به وجود بياورد و نه جليلي و نه ولايتي. آشتي ملي را شخصيتي به مانند ناطق نوري مي تواند به وجود بياورد.

قبل از انتخابات بايد شترگاو پلنگ اصلاح طلبي را سرهم كنيم

سردبير روزنامه توقيف شده حجاريان مي گويد: اصلاح طلب مي تواند ساختارشكن باشد(!)

عليرضا علوي تبار سردبير روزنامه توقيف شده صبح امروز در گفت وگو با پايگاه اينترنتي «ميهن» (وابسته به علي كشتگر و شماري از عناصر ضدانقلاب فراري) گفت: تصور اوليه من از مفهوم اصلاح طلبي، ساختارشكني است. اصلاح طلبي مي تواند هدف انقلابي داشته باشد. طبقه بندي اوليه كه من داشتم، خيلي وقت ها از سوي دوستان با اعتراض مواجه مي شد و اين ايراد را مطرح مي كردند كه نمي شود در روش اصلاح طلب و در هدف ساختارشكن و انقلابي بود.

وي درباره انتخابات رياست جمهوري سال آينده گفت: در اين انتخابات من اعتقاد ندارم و به نظر نمي رسد كه شرايط به گونه اي باشد كه بتوان بهبودخواهي حكومت (اصلاح طلبي) ايجاد كنيم. بيشتر بايد به انتخابات به عنوان يك فرصت نگاه كنيم كه در آن يك كنش سياسي جمعي انجام دهيم. يعني از اين حالت انفعالي تجزيه شده محفلي به يك جريان جمعي تبديل شويم. به بيان ديگر از فرصت انتخابات استفاده كنيم.

بعيد است كه اجازه دهند كه از انتخابات پيش رو براي شكل گيري جريان بهبودخواهي استفاده كنيم اما از فرصت انتخابات براي شكستن فضاي منفرد شدن و يأسي كه وجود دارد و براي برقراري دوباره ارتباطات، گفتگوهاي جمعي بين خودمان استفاده كنيم. بيش از اينكه به ورود به درون حكومت فكر كنيم بايد به ارتباطات بيشتر و كنش سياسي جمعي تلاش كنيم.

روزنامه وطن امروز :

حمایت سایت آقازاده فراري از ‌تروریست‌های سوریه

سایت بازتاب امروز در خبری با عنوان «حفظ اسد به قیمت نابودی سوریه»، همسو با سلفی‌ها، محور ارتجاع عربی، دولت‌های غربی و رژیم صهیونیستی ناراحتی خود را از مقاومت ارتش سوریه در برابر ‌تروریست‌ها و پیروزی در برابر آنها ابراز کرد.

این سایت با انتشار تصاویری از شهر حمص و ویران شدن برخی خانه‌ها در این شهر بدون اشاره به محبوبیت بشار اسد در بین اکثریت مردم سوریه این ویرانی‌ها را به دلیل درگیری ارتش سوریه و «مخالفان» آن بیان کرده است.

استفاده این سایت از کلمه «مخالفان» برای معرفی ‌تروریست‌های سوریه در حالی است که بعد از کشتار مردم در نقاط مختلف سوریه و جنایات ‌تروریست‌های مخالف بشار اسد حتی بان کی‌مون هم نسبت به این خشونت‌ها عکس‌العمل نشان داده است.

گفتنی است در رسانه‌ها از این سایت به عنوان سایت نزدیک به یکی از آقازاده‌ها نام برده می‌شود.

پژاک به سوریه ‌تروریست می‌فرستد

گروهک ‌تروریستی پژاک بعد از شکست سهمگین از نیروهای سپاه در تابستان سال گذشته، به کوه‌ها و دره‌های عمیق قندیل عراق متواری شده و در انزوای شدید قرار گرفت، طوری که تاکنون تقریبا دیگر جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را پیدا نکرده است.

در پی تحولات سوریه و تشدید اقدامات‌ تروریستی از سوی مخالفان دولت بشار اسد، گروهک پژاک نیز که داعیه تشکیل «کردستان بزرگ»(!) متشکل از کردستان ایران، عراق، ‌ترکیه و سوریه را در سر ‌می‌پروراند، اخیرا اقدام به اعزام تعدادی از عناصر‌ تروریست خود به کردستان سوریه برای کمک به ‌تروریست‌های سوری کرده ‌است.

درخواست عجیب بان ‌کی‌مون از کشورها

دبیرکل سازمان‌ ملل‌ متحد از گروه‌هاي عراقي خواست از هرگونه خشونت اجتناب و با یکدیگر همکاری کنند تا به نحوی مسالمت‌آمیز انتقال دیگر اعضای منافقین از کمپ اشرف به کمپ لیبرتی را انجام دهند.

به گزارش‌ هابیلیان، بان‌کی‌مون ضمن قدردانی از دولت عراق به خاطر همکاری که در ماه‌های گذشته از خود نشان داده و به دنبال آن ۱۹۳۵ تن از اعضای سازمان منافقین به کمپ لیبرتی منتقل شدند، از اعضای سازمان منافقین خواست با دولت عراق همکاری کنند و به قوانین دولت عراق پایبند باشند.

دبیرکل سازمان‌ ملل ‌متحد طی بیانیه‌ای که از سوی سخنگوی وی منتشر شد از اعضای منافقین خواست خود را به‌طور جدی برای انتقال گروه بعدی به کمپ لیبرتی و بدون هیچگونه تاخیری مهیا کنند.

وی همچنین از دولت عراق خواست به تعهدات بین‌المللی انسان‌دوستانه خود ملتزم باشد و خویشتنداری پیشه کند. بان ‌کی‌مون دوباره از کشورهای عضو سازمان‌ملل خواست آن دسته از اعضای سازمان منافقین که واجد شرایط پناهندگی هستند را در کشور خود اسکان دهند.

آزادی هیأت ایرانی ربوده شده در لیبی

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر لیبی در مصاحبه با رویترز از آزادی هیات ایرانی که بامداد سه‌شنبه در بنغازی ربوده شده بودند، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر، در پی ربوده شدن ۷ تن از نیروهای هلال‌احمر ایران در شهر بنغازی، یکی از مسؤولان هلال‌احمر این کشور اعلام کرد این افراد روز گذشته آزاد شده‌اند.

بنا بر این گزارش، عبدالحمید مدنی با بیان اینکه تلاش‌های جدی برای آزادی این هیات ایرانی انجام داده شده، افزود: با توجه به مذاکرات صورت گرفته این 7 نفر روز جمعه آزاد شده‌اند.

همچنین در عکس‌هایی که به تازگی منتشر شده است، هیات ایرانی در حال انعقاد تفاهمنامه و حضور در جلسات فیمابین دو جمعیت ملی هستند.

گفتنی است، تلاش‌های دیپلماتیک گسترده‌ای از سوی وزارت امور خارجه و جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران جهت آزادی هرچه سریع‌تر هیات ۷ نفره ربوده شده هلال‌احمر ایران در لیبی صورت گرفته است.

روزنامه تهران امروز:

آموزش کماندوهای جمهوری آذربایجان در ترکیه

ارتش ترکیه در چارچوب همکاری‌های دو جانبه با نیروهای مسلح‌جمهوری آذربایجان، نیروهای ویژه ارتش این کشور را آموزش می‌دهد. ارتش ترکیه در چارچوب توسعه همکاری‌های دوجانبه با نیروهای مسلح‌جمهوری آذربایجان، در آینده نزدیک آموزش نیروهای ویژه ارتش آذربایجان را آغاز می‌کند.

آموزش کماندوهای یگان‌های ویژه ارتش آذربایجان در ترکیه شامل دو مرحله می‌شود. مرحله اول دوره آموزشی در سیزدهم آگوست در مرکز آموزش کماندوهای کوهستانی استان اسپارتا شروع شده، در این مرحله به کماندوهای آذری آموزش برطرف کردن موانع ویژه داده می شود.

مرحله دوم آموزش کماندوهای یگان‌های ویژه ارتش آذربایجان در 27 آگوست آغاز شده و شامل آموزش‌های پایه کماندویی می‌شود. طول دوره آموزش کماندوهای آذری 22روز اعلام شده است.

کسری بودجه، عامل تهدیدکننده امنیت ملی اسپانیا

دولت ماریانو راخوی نخست‌وزیر اسپانیا در شرایطی ناچار به صرفه‌جویی کلان و اجرای برنامه ریاضت اقتصادی است که پیش‌‌بینی می‌شود این اقدام به تهدیدی برای امنیت داخلی اسپانیا تبدیل شود.

بنابر طرح جدیدی که به امضای راخوی و پدرو مورنس وزیر دفاع اسپانیا رسیده است، نیروهای امنیتی اسپانیا کاهش خواهند یافت.

همچنین نظامیان این کشور از ماموریت‌های خارجی فراخوانده شوند که این طرح برای جلوگیری از کسری بودجه دولتی اجرایی خواهد شد.

براساس این گزارش،اسپانیا تلاش می‌کند در چهارمین سال بحران مالی، به‌صورتی قدرتمند با این بحران مقابله کند از این رو کاهش نظامیان در ماموریت‌های خارجی از لبنان گرفته تا افغانستان را در دستور کار دارد.

این صرفه جویی همچنین شامل برگزاری رزمایش‌ها،تجهیزات و اسقرار کشتی‌ها، هواپیماهای جنگی و بمب می‌شود.همچنین تا 20 هزار نفر از شمار پرسنل (دفاعی)کاهش خواهد یافت.

تخلیه فرودگاهی در تگزاس در پی تهدید تلفنی

مقام‌های فرودگاه بین‌المللی «سان آنتونیو» در ایالت تگزاس آمریکا به‌دنبال دریافت یک پيام تهدیدآميز تلفنی، دستور تخلیه مسافرها را از این فرودگاه صادر كردند.

مقا‌م‌های این فرودگاه اعلام كردند، فردی در تماس تلفنی از وجود یک بمب در فرودگاه خبر داد.پس از تخلیه مسافرها، نیروهای امنیتی شروع به جست‌وجو در ترمینال‌های این فرودگاه کردند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، به دنبال دریافت اين پيام تهدیدآميز تلفنی، پروازها از فرودگاه بین‌المللی سان آنتونیو لغو شد و مقام‌های امنیتی دستور دادند، مردم تا اطلاع ثانوی در منطقه رفت‌و‌آمد نکنند.یک خبرگزاری محلی گزارش داد که سه بسته مشکوک در فرودگاه پیدا شده است اما مقام‌های امنیتی فرودگاه هنوز این موضوع را تایید نکرده‌اند.

ریچ جانسون، سخنگوی فرودگاه سان آنتونیو به شبكه سی.ان.ان گفت كه ۱۰ تا ۱۵ پرواز از این فرودگاه لغو شده و حدود 1000مسافر از پروازهای خود بازمانده‌اند.

جانسون افزود، روزانه ۲۶۰پرواز از این فرودگاه رفت‌و‌آمد می‌کنند.به گفته سخنگوی فرودگاه سان آنتونیو، هیچ هواپیمایی به فرودگاه دیگر فرستاده نشده و از هواپیماهایی که فرود می‌آمدند، خواسته شده از ساختمان فرودگاه فاصله بگیرند.

مخالفت ترك‌ها با حمله به سوريه

نظرسنجي‌ها در تركيه حاكي از مخالفت 57درصدي مردم اين كشور با حمله نظامي به سوريه است.

به گزارش العالم، مخالفت مردم تركيه با حمله به سوريه در حالي است كه نيروهاي تركيه در مرزهاي سوريه به منظور آماده‌سازي براي حمله نظامي به پايگاه‌هاي احتمالي حزب كارگران كردستان (پ.ك.ك) در شمال سوريه افزايش يافته است.

مخالفت مجلس نمایندگان میانمار با تحقیق درباره كشتار مسلمانان

مجلس نمایندگان میانمار با آرای اکثریت برای تشکیل یک کمیسیون تحقیق درباره حملات ماه‌های اخیر در منطقه یانگون مخالفت کرد.

به گزارش شینهوا، این تصمیم درحالی است که «توماس کوینتانا» نماینده ویژه سازمان ملل که اخیرا به میانمار سفر کرده بود، تحقیق درباره وقایع یک‌ماه اخیر در میانمار را اولویت اصلی سازمان ملل متحد عنوان کرد.

وی همچنین از مناطق مسلمان‌نشین در مناطق «مائونگداو» و «بوتهیدائونگ» نزدیک مرز بنگلادش دیدن کرد. طبق گزارش سازمان ملل در این درگیری‌ها دست‌کم 78 نفر کشته و ده‌ها هزار نفر بی خانمان شده‌اند.

این در حالی است که سازمان عفو بین الملل شمار کشته شدگان خشونت‌های گروه‌های بودایی علیه مسلمانان را بیش از 20 هزار نفر اعلام کرده است.

در حالی که گزارش‌ها از کشته شدن ده‌ها هزار مسلمان روهینگیا در درگیری‌های فرقه‌ای میانمار حکایت دارد، دولت این کشور رسما این مطلب را تکذیب کرده است.

استقرار سامانه راداری آذربايجان در خزر

جمهوری آذربایجان تعداد هفت ایستگاه راداری در طول سواحل دریای خزر در خاک این کشور احداث می‌کند.

وزارت دفاع آذربایجان هدف احداث ایستگاه های راداری را تامین امنیت دریای خزر و نیز جلوگیری از تردد قاچاقچیان عنوان کرد، این در حالی است که این پروژه در گزارش سالانه وزارت امور خارجه آمریکا در سال 2011 نیز مطرح شده است.

اعلام ورشکستگی سومین شهر ایالت کالیفرنیا

طی 5 هفته گذشته، «سان برناردینو» سومین شهر کالیفرنیاست که اعلام ورشکستگی می کند.

به گزارش شبکه خبری «راشا تودی»، «سان برناردینو» سومین شهر ایالت کالیفرنیای آمریکاست که روز چهارشنبه با بدهی بیش از یک میلیارد دلار اعلام ورشکستگی کرده است. طی پنج هفته گذشته، استاکتون و ماموث، دو شهر دیگر این ایالت نیز ورشکستگی خود را اعلام کرده بودند.

اعلام ورشکستگی این شهر در حالی اعلام می شود که دیگر شهرهای کالیفرنیا نیز در حال جدال با افزایش هزینه‌ها و میزان بیکاری در این شهرها هستند.

سان برناردینو آخرین شهر کالیفرنیا نخواهد بود که اعلام ورشکستگی می‌کند و دیگر شهرها نیز در بحران عمیق اقتصادی هستند.

تاييد سفیر جدید آمریکا در کابل توسط سنا

مجلس سنای آمریکا جیمز کانینگهام را رسما به عنوان سفیر جدید آمریکا در افغانستان تایید کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سنای آمریکا در روز پنج‌شنبه جیمز کانینگهام را که توسط دولت «باراک اوباما» برای احراز پست سفارت آمریکا در کابل معرفی شده بود، رسما تایید کرد.

وی پیش از این معاون رایان کراکر، سفیر پیشین آمریکا در افغانستان بود که گفته می‌شود به‌علت شرایط بد جسمانی خواستار کناره گیری از سمت خود شده بود.

کراکر پیش از این در سفارت‌های آمریکا در عراق، افغانستان، سوریه و لبنان خدمت کرده بود. کانینگهام در تل‌آویو سفیر آمریکا بوده است.

روزنامه ملت ما:

الحیات مدعی شد: مرسی در اجلاس تهران شرکت نمی کند

روزنامه الحیات به نقل از منابع نزدیک به دفتر رئیس جمهوری مصر نوشت: محمد مرسی، رئیس جمهور مصر تصمیم گرفت تا خودش در اجلاس سران کشورهای عضو جنبش غیر متعهدها در تهران حاضر نشود.

این روزنامه چاپ لندن به نقل از منابع یادشده افزود: احتمال دارد هشام قندیل، نخست وزیر یا وزیر امور خارجه مصر به نیابت از مرسی در این اجلاس که در تهران برگزار خواهدشد، شرکت کنند. به گفته این منابع، بعد از اعمال فشارها و توصیه های مکرر، مرسی تصمیم گرفت تا در شرایط و زمان فعلی به تهران سفر نکند البته این منابع به منبع این فشارها و توصیه ها اشاره ای نکردند.

سفارتخانه های اسرائیل: در اجلاس عدم تعهد تهران شرکت نکنید

اسرائیل برای منع کشورهای مختلف از حضور در اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران، تلاش می کند.

سایت اینترنتی روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: اسرائیل هم اکنون اقدامات گسترده ای را برای منع کشورها از حضور در اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران آغاز کرده است.

این روزنامه اضافه کرد: وزارت خارجه اسرائیل به تعدادی از سفارتخانه های خود در کشورهای متعدد جهان و به ویژه کشورهای اروپایی دستور داده است برای جلو گیری از مشارکت کشورها در اجلاس سران عدم تعهد در تهران تلاش کنند.

اسرائیل در این تلاش های خود مدعی شده است ایران قصد دارد از طریق برگزاری این اجلاس و برعهده گرفتن ریاست دوره ای جنبش عدم تعهد، از انزوا خارج شود.

این روزنامه افزود: اسرائیل تلاش می کند در صورتی که این کشورها به حضور در اجلاس تهران اصرار داشته باشند حداقل در سطحی پایین تر مشارکت کنند و سران این کشورها به تهران سفر نکنند. منابع غربی هم گفته اند که ایران در اجلاس عدم تعهد تلاش خواهد در بیانیه پایانی این نشست، بندی را مطرح کند که دستیابی کشورهای در حال توسعه به انرژی هسته ای و غنی سازی اورانیوم را مشروع بداند.

در صورتی که ایران موفق به چنین اقدامی شود قطعاٌ خواهد توانست از این موضوع برای تاکید برحق خود برغنی سازی اورانیوم برخلاف مواضع کشورهای بزرگ تاکید کند.

روزنامه قدس:

گنده گویی رئیس پیشین موساد

 فرایم هلوی، رئیس پیشین موساد، در ادعایی مضحک از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تا 12 هفته دیگر خبر داد.

روزنامه جمهوری اسلامی:

پاسخ رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین به رادیو صهیونیستی

* رهبران جنبش جهاد اسلامي فلسطين براي چندمين بار هرگونه تغيير در مواضع اين جنبش نسبت به دولت سوريه را تكذيب كرده و اعلام نمودند دفتر جهاد اسلامي و رهبران آن در سوريه فعال هستند و اين كشور را ترك نكرده‌اند.

اين تأكيد، در پاسخ به ادعاي راديو رژيم صهيونيستي صورت گرفته كه گفته بود جهاد اسلامي به دليل اوضاع سخت دمشق، رهبري خود را به تهران انتقال داده است. گروه موسوم به ارتش آزاد سوريه نيز همين ادعا را تكرار كرده بود.

رشد 18درصدی جمعیت یهودیان

* اجراي سياست زاد و ولد هرچه بيشتر توسط يهوديان در كرانه باختري رود اردن، موجب بيشتر شدن رشد جمعيتي يهوديان اين منطقه از عرب‌ها شده است. اين، سياستي است كه نتانياهو مقرر كرده و يهوديان اسكان داده شده در كرانه باختري به آن عمل كرده‌اند. تعداد يهوديان كرانه باختري رود اردن طبق آمارهاي اعلام شده از 340 هزار نفر گذشته و رشد جمعيتي آنان به 18 درصد رسيده است.

فرمان محرمانه اوباما به سیا برای براندازی حکومت بشار اسد

* سازمان مركزي جاسوسي آمريكا (سيا) با همكاري دستگاه‌هاي سياست خارجي و نظامي اين كشور مأمور سرعت بخشيدن به كمك رساني نظامي به گروه‌هاي مسلح مخالف دولت سوريه شدند.

به گزارش خبرگزاري انگليسي صهيونيستي رويترز، باراك اوباما با صدور فرمان محرمانه‌اي اين مأموريت را به "سيا" داد تا براي براندازي حكومت بشار اسد تلاش كند.

هدف اوباما اينست كه از اين براندازي براي انتخابات رياست جمهوري آمريكا كه در آبان ماه امسال برگزار مي‌شود بهره‌برداري تبليغاتي كند و براي دومين بار رئيس‌جمهور آمريكا شود.
 
 
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار