دکتر سارا احمد پور، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: برای شروع افطار، نوشیدن مایعات گرم، مانند شیر و چای و آب به همراه چند عدد خرما بهترین شیوه تغذیه خواهد بود.
وی در ادامه مطلب خود افزود: البته علاوه بر آن می توانید نان و پنیر، سبزی و یا دیگر لبنیات مورد استفاده در صبحانه را به عنوان افطار تناول کنید.
احمد پور تصریح کرد: اما هرگز شام را همزمان با افطاری نخورید.
وی افزود: مناسب ترین زمان برای خوردن شام، 2 ساعت پس از افطار است که معده با حجم زیادی از غذا انباشته نشود.
احمد پور خاطر نشان کرد: از این زمان تا هنگام خوردن سحری سعی کنید با نوشیدن فراوان مایعات میزان آب بدن خود را در طول روز در سطحی متعادل قرار دهید./ح