حذف وعده سحری در ایام ماه مبارك رمضان موجب بروز عوارض جدی بر متابولیسم و سلامتی بدن می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک برخی افراد برای كاهش وزن خود اقدام به حذف وعده سحری در ایام ماه مبارك رمضان می كنند، این امر موجب بروز اختلالات در متابولیسم بدن، كاهش شدید قند خون، بروز عوارض بر دستگاه گوارش و فعال شدن مكانیزم صرفه جویی در بدن می شود.
به طور كلی روزه گرفتن باعث كاهش وزن نمی‌شود و بعضا افراد به دلیل كاهش فعالیت روزانه، مصرف بیشتر مواد غذایی و شیرینی، دچار اضافه وزن می شوند.

در صورتی كه افراد خواهان كاهش وزن هستند باید میزان غذای مصرفی خود را به میزان 10 تا 15 درصد كاهش دهند.
با توجه به اینکه فاصله بین سحر و افطار حدود 16 ساعت است، بهتر است روزه داران در زمان سحر از مواد غذایی حاوی مواد پروتئینی، كربوهیدرات و قندهای طبیعی همچون شیر و خرما، برنج های مخلوط و گوشت مرغ استفاده كنند.
با توجه به اینكه ماه مبارك رمضان در روزهای گرم سال قرار گرفته است به روزه داران توصیه می شود از مایعات فراوان به ویژه آب حداقل 2 لیتر در فاصله افطار تا سحر استفاده كنند./س

برچسب ها: عوارض ، خذف ، سحری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.