مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی نیشابور گفت: در زمان افطار باید از مصرف غذاهای پرحجم و چرب خودداری و از مواد غذایی طبیعی مثل شیر، پنیر، نان، گردو، خرما و سبزیجات استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، دکترمحمد جلیلی‌فر در کارگاه توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان در حسینیه شهدای ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اظهار داشت: روزه برای سلامتی جسم و جان اهمیت به‌سزایی دارد و در این ماه باید به اصول تغذیه‌ای و بهداشتی توجه ویژه‌ای داشت.

مدیر درمانگاه امام حسین (ع) نیشابور خاطرنشان کرد: افطار خود را با چای ولرم و نان و پنیر آغاز کنید.

جلیلی‌فر ادامه داد: با توجه به اینکه زولیبا و بامیه از جمله مواد قندی است که در این ماه مصرف بیشتری دارد، لذا توصیه می‌شود علاوه بر مصرف کم این مواد از خرما و کشمش به‌عنوان مواد جایگزین استفاده شود.

وی همچنین توصیه کرد: هنگام سحری از مصرف غذای شیرین و همچنین پرخوری خودداری شود و برای جبران کمبود آب و املاح مورد نیاز بدن در فاصله زمانی بین سحر تا افطار از میوه و سبزیجات استفاده شود./س

برچسب ها: مسئول ، کانون ، بسیج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.