با توجه به کم شدن فعالیت های دستگاه گوارش در طی روز غذاي افطار باید سبک باشد.

سودابه سلطان زاده کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در وعده ی افطار سعی کنید موادی مانند، خرما، چای ، شیر ولرم و سوپ سبزیجات استفاده کنید که علاوه بر حفظ تعادل قند و آب مورد نیاز بدن را نیز تامین کند.
 
وی افزود: استفاده از این مواد برای رفع یبوست نیز مفید است که در کنار آنها می توان از میوه جات غنی از فیبر مانند خیسانده ی برگه ی آلو، زرد آلو ، انجیر و خورش های ملین نیز استفاده کرد.
 
وی در ادامه گفت: از آغاز کردن وعده ی افطار با آب سرد و نوشابه جداً خودداری کنید.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف آب کافی در فاصله بین سحر و افطار توصیه می شود در ضمن غذاهایی مانند بادمجان، فلفل، ادویه و کله پاچه باعث تشنگی می شود./عط
برچسب ها: شیر ، فیبر ، آب ، افطار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار