دكتر جعفريان متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به اينكه ماه رمضان با فصل تابستان مصادف شده بهترين توصيه براي نگهداري آب در بدن و پيشگيري از تشنگي استفاده از مواد غذايي حاوي فيبر و غلات و گروه سبوس دار است.
وي گفت: استفاده از 2 واحد سبزي در سحر و يك واحد ميوه مي تواند به كنترل تشنگي در طول روز كمك كند.
جعفريان تصريح كرد: يك روزه داري كه 16 ساعت روزه بوده و هيج آب و غذايي در طي اين مدت به بدنش نرسيده توصيه مي شود از نان سنگك به جاي نان لواش استفاده كند ،همچنين استفاده از كاهو، كلم، اسفناح، خيار و انواع ميوه ها در هنگام سحر و افطار فراموش نشود.
اين متخصص تغذيه خاطر نشان كرد: استفاده از مواد پر ادويه و كافئين به تشديد تشنگي در ماه رمضان كمك مي كند./ع