سودابه سلطان زاده کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: برای پیشگیری از اضافه وزن و یا کاهش وزن در ایام روزه داری می توان با استفاده از تمام گروه های غذایی و عدم پرخوری در افطار و سحر به تناسب وزن و اندام افراد کمک می کند.
وی افزود: وعده ی سحری حتماً باید در نظر گرفته شوند و از خوردن غذاهای چرب و قندی بیش از اندازه جداً خودداری کرده و سعی کنید در وعده سحر از مواد غذایی مانند سبزیجات ، میوه جات و غلات بیشتر استفاده کنید.
وی در ادامه گفت: در وعده افطار از خوردن غذاهای سنگین خودداری کنید چرا که در طول روز فعالیت دستگاه گوارش کم است.
وی در پایان تصریح کرد: با تنظیم رژیم غذایی خود در وعده های غذایی می توانید از برخی حالت های طبعی که به دنبال روزه داری ایجاد می شود پیشگیری کنید./عط
ستم. میگرن ومن خونی هم دارم