سیستم ایمنی بدن خودرا با خوردن گوشت بوقلمون تقویت کنید.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کم و معادل 1 گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است و کسانی که دارای رژیم غذایی کم‏ چرب هستند ،از آن استفاده کنند..

مزیت های گوشت بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش داده و فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر و پیشگیری از سکته های مغزی ، ایجاد و آرامش و سرحالی در انسان و تقویت سیستم ایمنی بدن است..

گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

اگر می‌خواهید دچار بیماری‌هایی همچون سرطان سینه، پروستات، ام‌اس‌، آرتروز، افسردگی و اعصاب نشوید و همچنین اسید اوریک، اوره و چربی خون شما بالا نرود، گوشت بوقلمون را جایگزین تمامی گوشت‌های مصرفی کنید./س

برچسب ها: سیستم ، بدن ، گوشت بوقلمون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.