44 هزارو 417 تن گوشت آماده طبخ (01) امسال در مازندران توزیع می شود.

معاونت بهبود تولیدات دامی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه هم اکنون 100 هزا نفر در صنعت دام و طیور استان فعالند گفت:امسال 60 میلیون و 772 هزار و 861قطعه جوجه یک روزه با میانگین 82 درصد تولید شد.

نگهدار افزود: امسال در 37کارخانه جوجه کشی استان92 میلیون و 899 هزارو 707 قطعه جوجه تولید شد.

به گفته او پارسال 285 میلیون قطعه جوجه یک روزه در استان تولید شد که 31 درصد تولید کل کشور را تامین می کند./س

برچسب ها: توزیع ، گوشت ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.