مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان‌شرقی، از مصرف سرانه 5/4 کیلوگرم ماهی در استان آذبایجان شرقی خبرداد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از تبریز، صمد زاده، امروز در اولین همایش فرهنگ سازی مصرف ماهی در شهرستان اهر گفت: این میزان مصرف از متوسط مصرف جهانی در دنیا که 18 کیلو گرم است کمتر می باشد.

وی، افزود: مصرف سرانه ماهی در شهرستان اهر نیز 5/2 کیلوگرم است.

مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه آبزی پروری در استان آذربایجان شرقی به عنوان شغل است افزود: در استان آذربایجان شرقی بیش از 400 مزرعه پرورش ماهی با 7 هزار و 500 هکتار وجود دارد که امیدواریم با مساعدت مسئولان شاهد استفاده از این پتانسیل ها در تولید ماهی باشیم.

وی، با بیان اینکه ماهی علاوه بر تغذیه به عنوان پیشگیری و درمان اهمیت دارد افزود: به علت وجود مواد معدنی، املاح و عناصر مختلف و به خصوص چربی از نوع امگا3 در ماهی سلامت انسان ها را تأمین می کند.

صمد زاده، گفت: در برنامه پنجم پروتئین دریافتی هر فرد ایرانی 35 گرم پیش بینی شده است که سهم گوشت ماهی 5/6 گرم است.

گفتنی است در پایان این همایش از چند نفر که از ماهی غذاهای متنوع پخته بودند تجلیل شد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.