به گزارش
مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، بااين که ۳۴ سال از هجرتش گذشته اما هنوز که هنوز است مردم با صدايش مانوس اند و دوستش دارند. بسياري از قديمي ها که پاي منبرهايش نشسته اند هنوز هم حال وهواي آن «يابن الحسن» گفتن هايش و مناجات هايش با امام زمان(عج) را به خاطر دارند، حس خوبي داشت و اخلاص نفسش او را ماندگار کرد. آري، امروز ۳۴ سال از درگذشت شيخ احمد کافي آن خطيب توانمند که بسياري ازمردم با مناجات ها و روضه هايش مانوس بودند، مي گذرد.
از مشهد تا نجف
حجت الاسلام و المسلمين حاج شيخ احمد کافي روز جمعه اول خرداد ۱۳۱۵ ش برابر با اول ربيع الاول ۱۳۵۵ ق در شهر مقدس مشهد به دنيا آمد. وي پس از پايان دروس مقدمات و ادبيات عرب، به دليل شوق و علاقه شديد به منبر، به وعظ و ارشاد مردم پرداخت.وقتي که تنها ۱۵ سال داشت، شب هاي جمعه براي صدها نفر از زائران امام رضا(ع) با شور و حال خاصي دعاي کميل مي خواند و فضايي معنوي ايجاد مي کرد.
در ۱۶ سالگي براي تکميل تحصيلات علوم اسلامي به نجف اشرف عزيمت کرد و از محضر آيت ا... خويي و آيت ا... سيد اسدا... مدني و... بهره برد. از آن پس براي تبليغ به بيشتر نقاط ايران مسافرت کرد و در همه جا مورد استقبال مردم قرار گرفت.
به گزارش خراسان، حجت الاسلام کافي سرانجام در تهران رحل اقامت گزيد و به خدمات ديني و انجام وظايف مذهبي همت گماشت. اين خطيب توانمند از مبارزه با بي دينان هراسي نداشت و تقيه نمي کرد، در سفرهاي متعددي که به مکه و مدينه داشت، بارها، سخنان مهمي ايراد و از حريم ولايت آل محمد(ص) به ويژه امام علي(ع)، در مقابل خفاشان حقيقت گريز وهابي، دفاع کرد. در حالي که بردن نام حضرت امام خميني(ره)، در دوران حکومت رژيم پهلوي جرم محسوب مي شد، او در مجامع عمومي از حضرت امام (ره) به بزرگي و عظمت ياد مي کرد.
سرانجام اين محب اهل بيت(ع) چند ماه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در ۳۰ تيرماه ۱۳۵۷ در ۴۲ سالگي در سانحه اي مشکوک دار فاني را وداع گفت و به ديدار معبود شتافت.پيکراين خطيب توانا در خواجه ربيع مشهد به خاک سپرده شد.
برای مشاهده مجله شبانه
اینجا کلیک کنید