به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبيل / صراف احمدی افزود: 430 هكتار از باغات این شهرستان اختصاص به درخت زردآلو دارد كه امسال به طور متوسط 5/3 تن از هر هكتار برداشت میشود.
وی با بیان این كه محصول زردآلوی كوثر به لحاظ كیفیت و زودرس بودن رتبه ممتازی را در استان اردبیل دارد گفت: میزان برداشت این محصول در برخی مزارع به هشت تن میرسد.
احمدی زردآلوی تولیدی در این شهرستان را به لحاظ طعم و كیفیت ممتاز دانست و افزود: بیشترین زردآلوی تولیدی استان در كوثر تولید میشود.
وی مهم ترین ارقام زردآلوی كوثر را شكرپاره ، نوری ، اردوباری ، نوری اصفهانی ، شاهرودی ، تهرانی و حسین خانی ذكر كرد و گفت: ارقام تهرانی و شكرپاره به دلیل زودرس بودن و كیفیت مورد توجه ویژه است.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان كوثر شهر گیوی و بخش مركزی را یكی از مناطق بسیار مهم در تولید زرد آلو معرفی كرد.
وی پیش بینی كرد یك هزار تن زردآلو از باغات شهرستان كوثر برداشت شود./ع