به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ ساسان عباسی، مسئول بیماری های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب افزود: بدن این بیماران به علت جذب
آهن بالا با مشکلات ناشی از اکسیده شدن(بیماری های قلبی و
سرطان) مواجه است که باید مصرف
آنتی اکسیدان های مهم از جمله ویتامین E، کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها در این افراد مورد توجه قرار گیرد.
ساسان عباسی اظهار کرد: هر چند مصرف مواد حاوی
ویتامینC در این بیماران موجب افزایش جذب آهن می شود، ولی برای دفع آهن با دسفرامین مصرف ویتامین C همراه با این دارو به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان، به این افراد توصیه می شود.
وی ابراز کرد: میوه و سبزیجات دارای ویتامین C می توانند از رسوب آهن در خون و گرفتگی عروق بیماران تالاسمی پیشگیری کنند.
عباسی خوردن مواد غذایی غنی از ویتامین D را به این گروه از افراد توصیه کرد و ادامه داد: حضور این ویتامین برای جذب کلسیم در بدن ضروری است و افراد مبتلا به تالاسمی باید از مواد حاوی ویتامینD مانند زرده تخم مرغ، لبنیات و ماهی استفاده کنند./ح