وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ها صحبت از انسان های کوچکی است که بزرگی را به زانو درآورده و افراد گمنام و بی ادعایی هستند که کاری به بزرگی تاریخ انجام داده اند.
ترابی زاده تصریح کرد: وجود خیران یکی از بزرگ ترین افتخارات نظام تعلیم و تربیت کشور است، کسانی که هیچ تعلق سازمانی و حقوقی به آموزش و پرورش ندارند، اما همواره با ما همکاری کرده اند.
وی بیان کرد: در برخورد با پدیده های اجتماعی با چند گروه از افراد برخورد می کنیم که مبنای تصمیم گیری آنها براساس منافع خود و یا دیگران شکل می گیرد، اما خیران گروهی هستند که کمک به دیگران را مبنای تصمیم گیری خود قرار داده و هیچ مرز و ملاکی در تصمیم شان نیست.
ترابی زاده افزود: خیران براساس انسانیت عمل کرده و برای انسان ها فعالیت می کنند و افراد کمال یافته ای هستند که دایره نگاهشان وسیع است.
وی با اشاره به چرایی ساخت مدرسه توسط خیران گفت: توسعه انسانی محور هر حرکتی در اجتماع توسعه یافته بوده و انسان محور توسعه است و دروازه توسعه انسانی از درون مدرسه می گذرد.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: مدرسه سازی صدقه جاریه است و اثر آن حتی بعد از مرگ صاحبش، ادامه دارد.
وی با اشاره به تاثیر فعالیت خیران بر هزینه کرد اعتبارات دولتی تصریح کرد: حضور خیران در هزینه و کار بسیار موثر است و تاکنون بیش از 57 هزار کلاس درس را تخریب و بازسازی کرده ایم./