كم خوري باعث مي‌شود كه بدن دريافت پروتئين نكرده و چون پروتئين براي سلامتي بدن لازم است در نتيجه بدن دچار ورم شده به طوريكه ظاهر فرد پف كرده به نظر مي رسد و دچار افزايش وزن مي شود.

دكتر درستي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با تاكيد بر اينكه رژيم غذايي بايد مناسب و براي مدت قابل قبول و تحت نظر متخصص تغذيه باشد تا كاهش وزن صورت گيرد افزود:فعاليت بدني، خواب متعادل، نداشتن استرس و نگراني، روش صحيح زندگي و عادات غذاخوردن در كاهش وزن بسيار موثر است.

درستي در ادامه عنوان كرد:سريع خوردن غذا موجب چاقي خواهد شد كه بايد اين فرهنگ غلط اصلاح شود.

وي خاطرنشان كرد:در سبد الگوي غذاي خود ضروري است 5 گروه غذايي را قرار دهيم كه گروه اول نان، غلات و مواد نشاسته اي است.

اين متخصص گفت:گروه دوم شامل سبزيجات، گروه سوم ميوه ها و گروه چهارم گوشت، حبوبات و تخم مرغ بوده و در گروه پنجم لبنيات قرار ميگيرد.

درستي توصيه كرد:هر فرد بايد به اندازه مناسب و كافي از 5 گروه مواد غذايي استفاده كرده و در رژيم كم كالري هيچ يك از اين مواد غذايي حذف نشود./ع
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار