سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی استان آذربایجان شرقی

عصر امروز چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی استان به ریاست استاندار آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد.

آقای عابدین خرم گفت: در حوزه الگوی مصرف و صرفه جویی یکی از معیار‌ها ما مسئولین هستیم، بابرنامه ریزی مسئولان و مردم عزیز ما الگوی مصرف را رعایت کردند و در دو ماه آینده امیدواریم این روند رعایت باهمدلی ادامه داشته تا از این بحران عبور کنیم.

در حوزه صنایع امسال سعی کردیم بدون خاموشی مدیریت کنیم وآسیب آن چنانی استان را شامل نشده که همگی در سایه اصل صرفه جویی و استفاده بهینه ار حامل‌های انرژی است.

در سال جاری منابع ما نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد افزایش دارد لذا بایدبرای هماهنگی اعتبارات جاری و اصل صرفه جویی را رعایت کنیم.

یک چهارم منابع و اعتبارات سفرریاست جمهوری در اختیار سازمان برنامه بودجه استان است اولویت ما در تمامی حوزه‌ها کار‌های عمرانی نا تماماست.

ارایه گزارش عملکرد‌ها باید حداکثر هر سه ماه یکبار داده شود تا وضعیت پروژه‌ها مورد بررسی قرارگیرد، جذب اعتبارات هم بحث دیگر است که در این زمینه چندین محل داریم و به همه بانک‌ها ابلاغ شده تا منابع از آن‌ها دریافت و هر دستگاه که نیازمند ین اعتبارات است جذب و استفاده کند.


وی ادامه داد: در بحث مولد سازی در استان عقب هستیم، ۲۵۰ ملک دستگاه‌های احرایی در استان شناسایی شده کهباید به فروش برسد چرا که عدم تخقق این امر برای ما هزینه ایجاد می‌کند و بخشی از منابع از این قسمت تامین میشود.


اقای خرم در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: باید از زمان استفاده کنیم و در این مدت از سال پروژه‌های عقبمانده را به اتمام برسانیم در طول عرض جغرافیایی استان کار به سرعت شروع شده است و باید به صورت جدی وسرعتی پیش برود.

آقای جواد رحمتی معاون امور عمرانی استاندار نیز گفت: تخصیص اعتبارات شهرستانی انجام شده و باید بعد از جلسه و تصویب کمیته برنامه ریزی در شهرستان‌ها پروژه‌ها به اتمام برسد.

آقای فرشکاران رییس سازمان برنامه و بودجه استان در تماس تصویری با این جلسه گفت: توزیع اعتبارات هزینه‌ای وتملک دارایی استان ۴ درصد اعتبارات هزینه‌ای کشور است، ما امسال ۲۶ درصد رشد اعتبارات هزینه‌ای استان نسبتبه سال کذشته را شاهدیم.

آقای احمدرضا لاهیجان‌زاده مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: فرصتی برای جبران خسارت‌ها بهمحیط زیست نیست، موضوع آب موضوع مشکل دار کشور است میزان بارش ما از ۲۵۰ به ۲۳۶ میلی متر در ۱۳ سالگذشته رسیده است، از نظر آب تجدید شونده نیز در سال ۷۳ نزدیک به ۱۳۰ میلیارد متر مکعب بود که در سال ۹۹ به۱۰۳ میلیارد متر مکعب رسیده است.

 سرانه آب کشور به شدت کاهش پیدا کرده و وارد مرحله تنش رسیده و در بعضی استان‌ها هم به مرحله بحران وارد شدیم از نظر افت مخازن اب زیرزمینی حدود ۵۵ سانتی متر افت داشته است.

 ما در کشور بیش از دو برابر جهانی اب مصرف می‌کنیم که درادامه دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شویم.

از نظر گاز‌های گلخانه‌ای نیز ۵۳۰ میلیون تن در کشور تولید می‌شود و جزو بیست کشور اول دنیا در این زمینه هستیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.