سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه خورش سیب درختی لرستان

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش سیب درختی لرستان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش سیب درختی یکی از غذا‌های محلی و بسیار خوشمزه استان لرستان است که با گوشت گوسفندی یا مرغ تهیه می‌شود.

افرادی که ناراحتی عصبی دارند این غذای بسیار آرام‌بخش مناسب آنهاست. موادی که در این غذا استفاده می‌شود سیب‌درختی، سرکه، نشاسته ذرت ،گوشت ران گوسفند، پیاز داغ، شیره انگور و ادویه‌جات است.

مواد لازم:

- گوشت ران گوسفندی ۵۰۰ گرم
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- برگ بو ۳ عدد
- پیاز ۱ عدد
- آب ۵ لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- سیب درختی ۵۰۰ گرم
- پیازداغ ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه ۲ قاشق غذاخوری
- شیره انگور یا خرما نصف لیوان
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

- گوشت را به قطعات ۲ در ۲ برش داده در روغن مایع تفت دهید.

- سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید.

- در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.

- با چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید.

- در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.

- سیب‌های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.

- سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید.

- سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب‌ها تقریبا نرم شوند.

- نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.