سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساده ترافل شکلاتی بدون خامه ؛ یک دسر مجلسی ساده

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک دسر مجلسی ساده را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترافل چیست؟ دسر ترافل یک دسر خوشگل و خوشمزه است. ترافل در انواع و اقسام طعم‌ها و مزه‌ها از نارگیلی گرفته تا شکلاتی، گردویی، آجیلی و … از جمله ساده‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌هاست که به صورت خانگی و به راحتی هم می‌توان آن را آماده کرد و نیاز به فر و هیچ وسیله شیرینی‌پزی ندارد. طرز تهیه ساده طرز تهیه ترافل شکلاتی بدون خامه که می‌تواند یک دسر ساده شکلاتی خوشمزه، ارزان و سریع برای دورهمی، تولد و مهمانی و ماه رمضان و اعیاد باشد را در ادامه بخوانید.

مواد لازم

بیسکویت ساقه طلایی: ۲ بسته

کره بادام زمینی: ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری

شیر: ۲/۳ لیوان

مواد لازم برای سس شکلات

شکلات تخته‌ای: ۱۵۰ گرم

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا سس شکلات را درست کنید. برای درست کردن این سس شکلات‌ تخته‌ای یا هر شکلات دیگری که می‌پسندید را خرد کنید و به روش بن ماری روی بخار کتری یا سماور آب کنید. روغن مایع را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایع روان و یکدست درست شود.

بیسکویت‌ها را در غذاساز پودر کنید. در دستور ترافل شکلاتی از هر نوع بیسکویتی می‌توانید به جای ساقه طلایی هم استفاده کنید. سپس کره بادام زمینی، پودر کاکائو و پودر قند را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید. شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید تا یک مایه خمیری یکدست و لطیف درست شود. شیر را باید به حدی اضافه کنید که یک مایه خمیری درست شود نه بیشتر.

۵ دقیقه به خمیر استراحت بدهید و سپس از خمیر به اندازه یک گردو بردارید، وسط آن را گود کنید و مغز مورد علاقه‌تان مثل پسته، بادام، گردو، خرما یا فندق خرد شده و حتی نوتلا بریزید. سپس ترافل در دست‌تان گرد کنید و در شکلات آب کرده بغلتانید.

ترافل‌های آغشته به سس شکلات را روی یک توری سیمی بگذارید و چند بار آن‌ها را با دست جا به جا کنید که به توری نچسبند. این ترافل‌های شکلاتی در عرض ۵ دقیقه سفت می‌شوند و خودشان را می‌گیرند پس اگر قصد دارید پودر نارگیل، پسته و یا حتی پودر نسکافه یا پودر کاکائو … روی آن‌ها بریزید بلافاصله بعد از گذاشتن روی توری سیمی و قبل از بسته شدن این کار را بکنید. ترافل‌های شکلاتی را به مدت ۲ ساعت در یخچال یا ۱ یک ساعت در فریزر بگذارید تا خودشان را حسابی بگیرند. اگر شما هم ترفندی و نکته‌ای برای درست کردن این دسر آسان و کم هزینه مجلسی و خوشگل بلد هستید در قسمت نظرات این مطلب با ما در میان بگذارید.

منبع: کوروش

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
دلبر
۱۸:۰۹ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
من این ترافل رو درست کردم و خیلی هم خوشم آمد حتما درستش کنید .
بهتون پیشنهاد میکنم بجای بیسکوییت ساقه طلایی بیسکوییت پتی بور استفاده کنید چون هم خوشمزه تر میکنه هم راحت تر پودر میشه . راستی میتونید بجای اینکه بیسکوییت هارو توی غذاساز پودر کنید میتونید بریزید داخل کیسه و با گوشت کوب خوردش کنید