سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بادام هندی با روکش شکلات کاراملی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه تافی‌های بادامی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه تافی های بادامی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره ۲ قاشق غذا خوری
عسل ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر (یا شکر قهوه ای) به مقدار لازم
پودر شکلات تلخ (یا کاکائو) به مقدار لازم
بادام هندی به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادام هندی‌ها رو ۱۰ دقیقه در فر با ۳۶۰ درجه فارنهایت تفت می‌دیم. گاهی هم میزنیم که نسوزد.

کره را باعسل و وانیل در ظرفی روی حرارت قرار میدیم تا به رنگ کهربا دربیاد.

بادام‌ها رو داخل مخلوط عسل می‌ریزیم تا کاراملی بشن.

بعد داخل مخلوط پودر کاکائو و شکر میچرخانیم و جدا از هم در ظرفی می‌چینیم تا سرد و ترد بشن.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.