سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فروش گوشت قرمز در اراک ۸۰ درصد کاهش یافت

رئیس اتحادیه مواد پروتئینی شهرستان اراک گفت: فروش گوشت قرمز در این کلانشهر به علت شیوع ویروس کرونا در ۲ ماه اخیر ۸۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، عزت‌الله علی‌همتی روز سه‌شنبه رئیس اتحادیه مواد پروتئینی شهرستان اراک اظهارکرد: با تعطیلی آیین‌های عزا و عروسی، مهمانی‌ها و جشن‌ها و رستوران‌ها بازار تقاضای این محصول پروتئینی کاهش چشمگیری یافته است.

او افزود: قبل از شیوع بیماری کرونا ویروس روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ راس گاو در اراک کشتار می‌شد که اکنون به ۱۲ تا ۱۴ راس رسیده است.

 رئیس اتحادیه مواد پروتئینی شهرستان اراک گفت: روزانه حدود ۷۰۰ راس گوسفند قبل از شیوع بیماری در اراک کشتار می‌شد، اما شمار کشتار اکنون به ۱۵۰ تا ۲۰۰ راس رسیده است.

علی‌همتی تصریح کرد: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله و گوسفند در اراک به ترتیب ۸۵۰ هزار و و ۹۵۰ هزار ریال است.

او اظهار داشت: بهای گوشت قرمز یخی به ازای هر کیلوگرم، ۴۰۰ هزار ریال است که در اغلب فروشگاه‌ها موجود است، اما متقاضی آن در حد انتظار نیست.

شهرستان اراک با ۵۶۰ هزار نفر جمعیت، ۴۰۰ واحد پروتئینی دارد.
منبع:ایرنا
انتهای  پیام/  ش ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.