روش اول
مواد لازم:
پوست یک هندوانه
آب ۳ لیوان
شکر ۵ لیوان
اسانس آناناس ۱۰ الی ۱۴ قطره
طرز تهیه:
قسمت سبز رنگ پوست هندوانه جدا کنید.
بخش قرمز رنگ داخل هندوانه را هم بگیرید، طوری که فقط سفیدی آن باقی بمونه.
مثل شکل زیر قسمتهای a و c را جدا کنید تا قسمت b باقی بمونه.
پوست سفید رو خرد کرده یا قالب بزنید و داخل ظرفی برای پخت بریزید.
با کمی آب روی حرارت بگذارید تا پخته بشه.
وقتی که نیم پخته شد، شکر را اضافه کنید.
بگذارید قوام بیاد. وقتی قوام اومد زیر آن را خاموش کرده و اسانس آناناس رو اضافه کنید.
روش دوم تهیه مربای پوست هندوانه بدون آهک:
مواد لازم:
پوست سفید هندوانه ۰.۵ کیلوگرم
شکر ۷۵۰ گرم
آبلیمو نصف استکان
هل درسته ۲ عدد
طرز تهیه:
پوست سفید هندوانه را از پوست سبز آن جدا کنید و پوست سفید را به هر شکلی که خواستید مثل خلالی، حبهای برش بزنید و یا میتوانید قالب طرح دلخواه بزنید و مثلا شکل گل در آورید.
پوست برش زده را با کمی آب بجوشانید و پس از چند جوش، آب آن را دور بریزید.
مجددا کمی آب که روی پوست را بگیرد و نصف استکان آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۴ تا ۵ ساعت بماند.
پس از طی زمان گفته شده، به ترکیب بالا شکر و هل اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مربا قوام آید.
قوام مربا به دو صورت بیان میشود هر یک جواب داد به معنای آماده بودن مربا است:
روش اول: وقتی با قاشق چند قطره از شیره مربا را از بالا به پایین ریختید قطرات از قاشق آویزان شود و با اندکی تاخیر فرو افتد.
روش دوم: یک بشقاب سرد و خشک را انتخاب کنید، یک قطره از شیره مربا را اگر روی این ظرف بریزید در گوشهای به شکل قطره یا گنبدی شکل جمع میشود و بنابراین مربای آماده روی ظرف سرد پخش نمیشود.
پس از آماده شدن مربا، اجازه دهید که سرد شود سپس در شیشههای در دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. طول عمر این مربا زیاد است و زود فاسد و خراب نمیشود.
شاید بسیاری از افراد مربای پوست هندوانه را نشنیده و یا نخورده باشند. تهیه و نوش جان این مربای زیبا و خوشمزه در فصل گرما که هندوانه به وفور یافت میشود، خالی از لطف نیست.
منابع: یادبگیر/کانال پخت و پز آسان
انتهای پیام/