سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب بلغاری

در این مطلب دستورالعمل تهیه کباب بلغاری را به شما آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب بلغاری یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم

راسته گوساله ۸۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.

تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.

گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.

سایر نکات
راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید.
گوشت را قبلا حتما بیات کنید.
یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.