سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه شاهی کورما خورش مرغ خوشمزه هندی‌

شاهی کورما یک غذای هندی است که طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاهی کورما یک خورش مرغ خوشمزه و مقوی هندی‌ است که طرز تهیه آن در ادامه آمده است.  با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز شاهی کورما:

سینه مرغ: ۱ تکه (۲۵۰ گرم)

تخم مرغ: ۲ عدد

پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده): ۱ عدد

کره (ذوب شده): ۴ ق. س

آرد ذرت: ۱ ٫ ۵ ق. س

سیر (رنده شده): ۴ عدد

زنجبیل (رنده شده): ۱ ق. چ

هل سبز (پودرشده): یک دوم ق. چ

میخک (پودرشده): یک چهارم ق. چ

پودر دارچین: ۱ ق. چ

پودر بادام: ۵۰ گرم

ادویه گرام ماسالا: به میزان لازم

ماست: ۱ ق. چ

خامه: ۵ ق. س

زعفران دم کرده: ۱ ٫ ۵ ق. س

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت

۱ ٫ سینه مرغ را به ۴ برش طولی تقسیم کرده و آن را میان نایلونی بگذارید و با استیک کوب روی آن بکوبید تا نازک شود؛ ولی دقت کنید که له نشود.

۲ ٫ تخم مرغ را درون کاسه‌ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید.

۳ ٫ گرام ماسالا، نمک و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.

۴ ٫ سینه مرغ را از ابتدا درون تخم مرغ بزنید، سپس در مخلوط آرد بغلتانید. بعد داخل تابه‌ای حاوی مقداری روغن مایع سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

۵ ٫ پیاز را با کره و مقداری روغن داخل تابه‌ای سرخ کنید. بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.

۶ ٫ هل سبز، میخک، دارچین، نمک و فلفل را به مواد افزوده و تفت دهید. بعد پودر بادام (یا بادام هندی) را به آن افزوده و هم بزنید.

۷ ٫ ماست را به همراه زعفران به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد خامه را به مقداری از مواد اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را به بقیه مواد افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

۸ ٫ بعد آن را روی سینه مرغ سرخ شده بریزید و همراه با پلو سرو کنید.

منبع: مجله سرآشپز

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۰ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
فقط خیلی پر کالری و چربه!!!!