وی در سال جدید از اعتبار ویژه ای برای جذب بازماندگان از تحصیل خبر داد و افزود :اجرای برنامه مدون-حضور و جدیت رؤسای شورای پشتیبانی- تبلیغ وترویج برای جذب بی سوادان و بازماندگان از تحصیل از اولویتهای اساسی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: بر اساس سرشماری سال ۹۵ حدود ۳۴ هزار نفر در استان بطور خوداظهاری اعلام بی سوادی کرده اند که در2 سال گذشته حدود ۴ هزار نفر آنها که بر اساس سامانه سوادآموزی سواد نداشتند زیرپوشش باسوادی قرار گرفتند.
هادی زارع پور اظهار کرد : بر اساس مصوبه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان در سال آینده عملکرد شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستانها ومناطق استان ارزیابی و از برترینها تجلیل میشود
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان نیز گفت: راهاندازی6مرکز یادگیری محلی واجرای طرح نماز کلید بهشت برای نخستین بار در 3 شهرستان و یک منطقه و استمرار آن در شهرستان دنا- اجرای طرح توسعه سواد زنان و دختران عشایر از مهمترین فعالیتهای سال ۹۷ همراه با پوشش باسوادی بیش از5 هزار بی سواد وکم سواد است.
سید حمدالله خواهش نیک افزود : در سال ۹۷ با مشارکت صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد برنامه آوای سوادآموزی در هر هفته چهار نوبت از رادیو دنا پخش می شود.
وی بیان کرد: نشست های شورای پشتیبانی سوادآموزی در کهگیلویه وبویراحمد بصورت فصلی و در سال ۴ بار برگزار می شود امسال با برگزاری یک جلسه فوقالعاده در هفته سوادآموزی 5نشست برگزار شد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: تصویب ارایه تسهیلات از سوی بانکها به بی سوادانی که امسال باسواد شوند از مهمترین مصوبات سال جاری این شورا است.
انتهای پیام/غ